Golf 3 95g 1.6mono
HELP!!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
HELP!!!!
Manam golfikam ir uzradusies baigaa problema ar kuru nekadigi netieku galaa... Varbuut kaads var palidzeet ar saviem ieteikumiem? Lieta taada ka piestartejot motoru tas apmeram peec 2vam sekundem noslapst... nau ne motora ristisanas pazimes ne skaudisanas,vnk noslapst.Dodot gaazi apgriezieni uzkapj un tad motors noslapst....Ir briizi kad pielec un iet idijaali,bet tad atkal uznaak ka šaadi daraas... Esmu vedis uz diagnostiku,tur neko nepateica,itka viss kartibaa... Signalizaciju ar pat atvienoju... man pasam itka domas ka vareetu buut vainiigs rupnicas iebuvetais imobilaizers BET tajos briižos kad var pielaist tad iznemu no atslēgas to mazo knifinu laikam to magnetinu vai kas vins taads un var pielaist ,kgan tad tieshi nevareetu kad vina nav... Tiesham esmu nesaprashanaa ko vairs iesākt
Golf 3 95g 1.6mono
Golf 3 95g 1.6mono
Labāk ar di#$* pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem....
Re: HELP!!!!
man bija tieši tāpat.
iespējams, ka kontaktgrupa beigta.
Kaa to iisti saprast kontakt grupa? Tu domā atslegai?
iespējams, ka kontaktgrupa beigta.
Kaa to iisti saprast kontakt grupa? Tu domā atslegai?
Man ar no sakuma likaas ka ta vareetu buut bet tikko nesen iznemu to stekeri kas sprauzaas taja sledzenee un saliku tos vadus pa taisno ta lai ir aizdedze un ar treso vadu piestartee un bija tas pats ka pielec un noslaapst.... Bij arii taa ka iet un sapratu ka tomer taja atslega nauv vaina... 
varbūt drīkst uzrakstīt kurš tas golfs ir ar ,kādu motoru ,a to man liekas ,ka jāmaina blīve starp stūri un sēdekli
eeeee ,labi izlasīju 1,6 momo
eeeee ,labi izlasīju 1,6 momo
PAJERO 2 R5 2,5TDI
Biju jau uzraxtijis ka
Golf 3 95g 1.6mono
Golf 3 95g 1.6mono
ta sorrry uzrakti PM userim Martins un sarunā vizītiBEIGTAIS wrote:Biju jau uzraxtijis ka
Golf 3 95g 1.6mono
PAJERO 2 R5 2,5TDI
Kaa to saprast nekontakts....???
Man pie atslegas sledzenes ir taads aplis ar taka sensoriem pie kura pienaak klaat kkads vads....
tā ir tā antenaBEIGTAIS wrote:Kaa to saprast nekontakts....???Man pie atslegas sledzenes ir taads aplis ar taka sensoriem pie kura pienaak klaat kkads vads....
PAJERO 2 R5 2,5TDI
Bet itkaa tad jau vaidzeetu arii neiet kad es no atsleegas izraavu to mazo knifinu kurs tam imobilaizerim domats.... starpiiba nebija ir vai vins nau tur... Pieleca un gaaja vienalga...
Smags variants,nezinu kur pat ķerties vairs klaat iisti...
Smags variants,nezinu kur pat ķerties vairs klaat iisti...
atrodi imobilaizera to antenu un pamēģini to sūdiņu pielikt klāt pie tās antenas (vienam golfam pat bija pietīts klāt.)
Jau meiginaaju,bet nekas nemainaas... Pasam jau nav iespejams vinu kkaa nonemt?