Hidroliskaa rokas bremze un TA ?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
-
Re: Hidroliskaa rokas bremze un TA ?
un ja nefiksejas tad automatiski 2 punktibergs wrote:hidrauliska nefiksejas
bla bla bla
-
Nu un ja es vinnu uztaisu taa, lai fikseejas? vai ir veel kaadi ieerobezzojumi, lai izietu TA?.... nu jaaa tik un taa laikam to varees nosaukt par bremzzu sisteemas paarbuuve...
Un kam tas vajadziigs?- man vajag, lai padariitu ikdienas braukssanu baudaamaaku
Un kam tas vajadziigs?- man vajag, lai padariitu ikdienas braukssanu baudaamaaku
krish11 wrote: Un kam tas vajadziigs?- man vajag, lai padariitu ikdienas braukssanu baudaamaaku
Spameris 
ja gribas raustīt paņemam makgaivera izoleni, tad rocenei iespiežam pogu un noskočojam ciet, pec paraušanas pati ies atpakaļ bet uz skati vari noņemt
bet labāk nedari tā, draudzene uz kalniņa atstās uz rocenes 
lieki nespamoju
-
Es savai draudzenei nemaz neuzticu savu VW
Bet hidroliskajai ir cits cirtiens
Man uz aizmugureejaa tilta, uz asiim staav r15/205/50 un ar troseem ir pa iisu 
Bet hidroliskajai ir cits cirtiens
-
pēs darba drošības hidrauliku nedrīkst atstāt zem spiediena, tātad arī hidraulisko roceni nevar fiksēt !
Auto audio instalācijas
[/quote]
nu ja tev roceni vajag lai brauksana butu baudamaka tad jajauta--- ka tad tu brauc un kur to roceni izmantosi???
ja maki braukt tad lai samestu pat uz asfalta rocene nav nepieciesama
nu ja tev roceni vajag lai brauksana butu baudamaka tad jajauta--- ka tad tu brauc un kur to roceni izmantosi???
ja maki braukt tad lai samestu pat uz asfalta rocene nav nepieciesama
bla bla bla
-
Lai vnk samestu massiinu uz asfaltu, pastaav lielaaks risks klluudiities, nekaa izmantojot roceni. Lai nu kaa arii buutu no hidroliskaas rocenes instalaacijas atteikssos