Par ziemas riepām!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Par ziemas riepām!
hmz... neko prātīgu neatradu meklējot i-netā par ziemas riepām. Zinu, ka vēl nav īstais laiks, bet palēnām jau tā ziema tuvojas.
Tāpēc radās jautājums - ar kādām ziemas riepām pārvietojaties(ar radzēm, bez radzēm)? Varbūt kādu konkrētu firmu un modeli, kā arī riepas plusus un mīnusus?
Pats esmu noskatījis Nokian WR G2! Kāds ir braucis ar nokian riepām?
Un kā ar asemetriskām riepām ziemā?
Vienīgais, kas baida ir tas, ka viņas skaitās M+S.
Tāpēc radās jautājums - ar kādām ziemas riepām pārvietojaties(ar radzēm, bez radzēm)? Varbūt kādu konkrētu firmu un modeli, kā arī riepas plusus un mīnusus?
Pats esmu noskatījis Nokian WR G2! Kāds ir braucis ar nokian riepām?
Un kā ar asemetriskām riepām ziemā?
Vienīgais, kas baida ir tas, ka viņas skaitās M+S.
I love diesel economy!
Skatoties, pa kurieni brauksi. Ja ne pa laukiem, tad iesaku bez radzēm.
Būsk klusāk, komfortablāk, drošāk. Labāk būs uzsākt, bremzēt un turēties līkumos.
Nokian ir labas. Bet man juau šķiet, ka visi lielie ražotāji ir sasnieguši +/- vienādu kvalitātes un attīstības līmeni. Pat riepu raksti ir ļoti līdzīgi.
Būsk klusāk, komfortablāk, drošāk. Labāk būs uzsākt, bremzēt un turēties līkumos.
Nokian ir labas. Bet man juau šķiet, ka visi lielie ražotāji ir sasnieguši +/- vienādu kvalitātes un attīstības līmeni. Pat riepu raksti ir ļoti līdzīgi.
85' coupe Q (ķip projekts)
neenu jaa ja tu brauc ar vissezonas baloniem tad okKristaps wrote:Es braucu ar visezonas,no problemo.Pec sitam svakajam ziemam kas te bijusas pedejaa laikaa,uz kartigu ziemu vairs neceru.
man piem pa vasaru vajag lai nenomontējās
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with