Kads nepardod jaunus prieksejos amortinus golf 2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kads nepardod jaunus prieksejos amortinus golf 2
Kads nepardod jaunus prieksejos amortinus golf 2????
.!.
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
nu tad man vajag 4as atsperes bet taa lai ir cietas - savas miikstaas varu pa leeto notirdzinaat 
a par atspereem man zvaniit eniivej?
un kuraa shrotaa var iegaadaaties _ kartera aizargu?bet ne to plastmasas meeslu - varbuut ir kaads sakariigaaks variants?
un veel man glaazhu tureetaajs saluuzis..
paldies eniivej!
un kuraa shrotaa var iegaadaaties _ kartera aizargu?bet ne to plastmasas meeslu - varbuut ir kaads sakariigaaks variants?
un veel man glaazhu tureetaajs saluuzis..
speedy gonzales
tad njem parastakas TD atsperes .endo wrote:nu tad man vajag 4as atsperes bet taa lai ir cietas - savas miikstaas varu pa leeto notirdzinaat
un veel man glaazhu tureetaajs saluuzis..paldies eniivej!
kas tev vareja saluzt glazhu turetajam?
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Jūs vispār kaut ko saprotat?
šrotos golf 4 daļu nav, kur nu vēl glāžu turētāju un pannu!
Atsperes ir vainu standarta vai aftermarket! un dīzeļ golfam atsperes ir tādas pašas ka 1,8 golfam, 1,4 un 1,6 ir savādākas!
bērni
Atsperes ir vainu standarta vai aftermarket! un dīzeļ golfam atsperes ir tādas pašas ka 1,8 golfam, 1,4 un 1,6 ir savādākas!
bērni
Ienāc arī http://www.vwmotion.lv
nepareizos shrotos tad tu skaties tas Mk4 daļas ,envy wrote:Jūs vispār kaut ko saprotat?
Atsperes ir vainu standarta vai aftermarket! un dīzeļ golfam atsperes ir tādas pašas ka 1,8 golfam, 1,4 un 1,6 ir savādākas!![]()
bērni
glazhu turetaji un pannas nekad neviena shrotaa ilgak par pusdienu neatrodas - ka jau tu to pac esi sapratis
1.8 un 1.4 1.6 golfa atsperes nav savadaakas , vinjas vienkarshi ir cietakas un mikstakas. melnajam atsperem ir 3 cietibas pakapes arkjejumi.
pannu var pasutit un pielikt kautvai mazaa krasta ielaa aiz mola ja nu galigi nevins nespej izlidzet. neticu ka jams baigais gaazejs ka tik loti krit pusasis araa ja brauc bez glazhu savilceja, ja grib skata pec lai noperk lapstas katu nokraso sudrabaa vai sarkanu un pieskruvē skats bus tads pac
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
psh wrote: nepareizos shrotos tad tu skaties tas Mk4 daļas ,![]()
glazhu turetaji un pannas nekad neviena shrotaa ilgak par pusdienu neatrodas - ka jau tu to pac esi sapratis![]()
1.8 un 1.4 1.6 golfa atsperes nav savadaakas , vinjas vienkarshi ir cietakas un mikstakas. melnajam atsperem ir 3 cietibas pakapes arkjejumi.
pannu var pasutit un pielikt kautvai mazaa krasta ielaa aiz mola ja nu galigi nevins nespej izlidzet. neticu ka jams baigais gaazejs ka tik loti krit pusasis araa ja brauc bez glazhu savilceja, ja grib skata pec lai noperk lapstas katu nokraso sudrabaa vai sarkanu un pieskruvē skats bus tads pac
vai teikums - ņeatrodas ilgāk par stundu nenozīmē, to ka nav?
Atradis, kam stāstīt...
iemācies atšķirt glāžu turētāju no savilcēja pirms nākamreiz atver muti
Ienāc arī http://www.vwmotion.lv