Releji!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Releji!!!
ir sekojosha probleeema! -
man ir iznjemti visi releji no droshinataju kastes!!! un esmu dabuujis arii manuali ka tos uzstaaada! BET!!!...... uz katra no droshinatajiem ir mistiski cipari kaa piem 72! un tie cipari atshkjiras! Bet ar dazadiem cipariem der vienaa un tanii pashaa ligzdaaa!!! varbut kads vereeetu ka paliidzeeet vai vismaz atsuutiiit vai ievietot sheit bildi ar droshinaaataju kasti kas naaak no 89-92gadam golf MK2 HELLP!!!

MK2 1990.g. DOHC (Projekts)
MK3 cabrio 1995.g, 1,8 (vasaras)
Ziema Subaru Impreza (SORRY)
ck iiiinjnjnj ck injinjinj KOKS !!!!!
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Droisinaataaju kastee ir gan releji gan drosinaataaji.... sim cilveekam interesee releji nevis drosinaataaji....AVG wrote: uz katra no droshinatajiem ir mistiski cipari kaa piem 72! ----> vai tad es kaut ko jaucu? Tu doma tie cipari ira pie releja ligzdas?
Nu tak kuram ir mk2 un fociks pa rokai sabildeejiet. buus vieglaak un aatraak...

N гнезда
реле
Реле
Примечание
I
Реле кондиционера
–
II
Реле стеклоочистителя окна двери задка
–
III
Реле системы зажигания Digiret Digifant
–
IV
Реле разгрузки контактов х
–
V
Реле сигнализатора аварийного уровня
охлаждающей жидкости
–
VI
Реле аварийной сигнализации
–
VII
Реле омывателя фар
–
VIII
Реле переключения режимов
стеклоочистителя
–
IX
Реле сигнализации ремней безопасности
–
X
Реле противотуманных фар
–
XI
Реле звукового сигнала высокого и низкого
тона
Если сигнал высокого
тона, то вместо реле
стоит перемычка
XII
Реле свечей накаливания
Дизельный двигатель
XIII
Реле электровентилятора
–
XIV
Реле подогрева впускной трубы
–
XV
Реле насоса АБС
–
XVI
Реле АБС
–
XVII
Cвободное
–
XVIII
Cвободное
Предохранитель
электропривода сидений
XIX
Реле автоматической трансмиссии
–
XX
Реле управления свечей накаливания
Дизельный двигатель
XXI
Реле стеклоподъемника
–
XXII
Свободное
Предохранитель АБС
XXIII
Свободное
Предохранитель
кондиционера
XXIV
Свободное
Предохранитель
стеклоподъемника

tur jau ir taa lieta ka shis plaaans man ir!! tapeec es saku ka uz pashiem relejiem ir mistiski cipari tapeeec man vajadzeeetu dziiivas auto droshinaataju kastes fotoo!!! citaaadi es nekur to ko man vajag atras nevaru!
Paldies par sapratini!!!
bet varbuut veeel kadu foto tomeeert

MK2 1990.g. DOHC (Projekts)
Nea nu ja tev loti vajag es varu iziet ara un nofocet to paneliLietotajs wrote:tur jau ir taa lieta ka shis plaaans man ir!! tapeec es saku ka uz pashiem relejiem ir mistiski cipari tapeeec man vajadzeeetu dziiivas auto droshinaataju kastes fotoo!!! citaaadi es nekur to ko man vajag atras nevaru!Paldies par sapratini!!!
bet varbuut veeel kadu foto tomeeert
![]()
![]()