Bagazhniekaa uudenc...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Bagazhniekaa uudenc...
Ir fishka taada ka bagaazhniekaaa kautkur suucaas uudens iexaaa
un nevaru atrast kur! tas gumijas jau ar silikonu sasmereju un gar lampaam visu izchekoju utt... bet kaa vinjsh teik iexaaa es nesaprotu! slapja ir visa bagazhnieka griida
kaa labaja apusee taa arii kreisajaa un pa vidu ar
priex maniim mistika 
Mk3 GTi 8v
nu a kaa lai no zapaskas apaxas uudenc tiek liidz grabazhnieka griidas malaaam? pietam taa ka pelkes paliek?envy wrote:Neatceros vai golpam ir, bet paskaties, mosh zem rezerves ritenja ir caumurs, kuraa ir jaabuut gumijas korkim! AKplii bija taada shtelle!
Es gan shoriit pamaniju uudeni blakusseedeetaajam pie kaajaam
Mk3 GTi 8v
wo wo... man tas pats! mociic sirdii dziivoenvy wrote: es savaadaak nemaakutikai augsheejais registrs!
![]()
nu kai lai dara, kad pierasts braukt ar moci
Mk3 GTi 8v
-
- VW: Golf
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 9 times
Man gan būs jāpaskatās, jo kur pirms kāda laika bij šīs problēmas ar mitruma izolāciju, tagad man ieslēdzot kreiso pavariņu dažreiz lec uz īso. Sou pieņemu ka tur atkal ir mitrs. Pa ziemu negribējās ložņāt, nu gan būs jāskatās.buu wrote: man tur viss ar STP ir aizliimeetslai gan neesmu gar lampaam skatiijies, kas notiekas....
Mk2
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Man arī irbuu wrote: bagazhnieks man ir sauss - vismaz taa liekas. man salonaa zem kovrikiem ir salapjsh
...вечно молодой, вечно пяный...
GTI Edition called Asnāte
GTI Edition called Asnāte
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
njaa - man apaksha tur ir izruuseejusi paaris vietaas un liekas gan tiem tehnologiskajiem caurumiem iet garaam uudensLord wrote: Man arī irtur tā vaina ir ļoti vienkārša... auto grīdā ir tāda lieta, kā tehnoloģiskie caurumi, kuri ir aizbāzti ar gumijas korķiem... ap šiem korķiem mēdz ļoti rūsēt un vaidojās tādi caurumi, ka tor neviens korķis nepalīdz... manam auto šo vietu metinšanas darbi ir vieni no nākamajiem veicamo darbu sarakstā... šodien degvielas sūknis jauns tiks ieinstalēts
Cik vareetu izmaksaat to visu paarmetitnaat un drusku no ruusas tikt valjaa un kur labaak to dariit? biegaas veel nosmeereet visu apakshu ar to mastikas veidiigo kjemseli...