VW Golf 2 CL 1990 1.3 Digijet NZ

Post Reply
armandsz226
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

VW Golf 2 CL 1990 1.3 Digijet NZ

Post by armandsz226 » 05.09.2021, 21:45

Sveiciens visiem Golf entuziastiem. Ilgu laiku vēlējos iegādāties Golf 2 sarkanā krāsā. Ar šo automašīnu saistās patīkamas bērnības atmiņas. Vecākiem bija sarkans GTD, kuram grīda sapuva un izkrita cauri. Šajā vasarā uzsāku auto meklējumus, bija viens brīdis, kad apskatīju visus ss.lv pieejamos sarkanos golfus. Visādus brīnumus redzēju. Reizēm likās, kā cilvēkiem nav kauna prasīt par ko tādu naudu... Atradu tad savu auto Limbažos. No viena opīša. 20 gadus turēja savā īpašumā. Ziemās teica, ka tikpat kā neesot braucis. Ir pat auto servisa grāmatiņa no Vācijas un arī pati auto grāmatiņa.
Man mērķis ir maksimāli dabūt tuvu oriģinālajam skatam (iekšpusē), ārpusē mazliet tuvināt GT modelim.
Vados pēc šīs brošūras
https://cultclassicwesty.wordpress.com/ ... ousel-2016

Tāpēc pasūtīju radio no Polijas, kas nāca no 1990 gada šajos modeļos.
Ilgi meklēju oriģinālos diskus
Un visādus citus sīkumus no ārzemēm sūtīju.

Sākums
Image
Atbrauca 223 kilometrus uz savām jaunajām mājām - nesalūza 30 grādos. Pēc 10 min, salona ventilatora drošinātājs pārdega.
Image
Līgo
Image
Tīram auto
Image
Image
Image
Jauna reste un diski
Image
Image
VW Beta 3 radio (biju dabūjis arī alpha 2 radio) varu pārdot :) Bet man vajag radio restīti priekš šī radio. Varbūt kādam ir?
Image
Izbakstīju caurumu... Sākumā bija mazs rūsas pleķīts.
Image
Vienkārši sarkans golfiņš...
Image

Turpinājums sekos... jāaiztaisa caurums, arka jāsaremontē (1kg špakteles jānoņem) un citas lietas

Bobiks
VW: zaļonka
Has thanked: 158 times
Been thanked: 61 times

Re: VW Golf 2 CL 1990 1.3 Digijet NZ

Post by Bobiks » 05.09.2021, 22:13

Izskatās kā ļoti labi saglabājies eksemplārs! Veiksmi un izturību turpināt :)

Ja kas, varu piedāvāt orģinālos golf mk2 r13 multispoke lietos diskus.
Brūnie saloni ir mana vājība

armandsz226

Post by armandsz226 » 06.09.2021, 10:59

Bobiks wrote:
05.09.2021, 22:13
Izskatās kā ļoti labi saglabājies eksemplārs! Veiksmi un izturību turpināt :)

Ja kas, varu piedāvāt orģinālos golf mk2 r13 multispoke lietos diskus.
Paldies. Diskus nevajadzēs ;)
Par auto, tas vispār nav bijis metināts. Bet ir aizmugurē ko padarīt, tā lai līdz odziņai tiktu. Vienā no sliekšņu galiem atradu makrofleks putas. :D

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 06.09.2021, 17:26

armandsz226 wrote:
05.09.2021, 21:45

Izbakstīju caurumu... Sākumā bija mazs rūsas pleķīts.
Par maz esi bakstījis, baksti vēl - tas caurums izveidojas no rūsas abu iekšējo arku veidojošo bleķu savienojuma vietā - bet tev noteikti ir arī kapi bākas kakliņa kronšteinam un ja gaida pietiekami ilgi, tad tas pleķis uz kura tas turas arī ir čau - paskaties turpat grabažniekā bik uz aizmuguri no jostas kronšteina. Un pie viena labi izpēti kā izskatās arkā ap bākas kakliņu. Es ceru ka tas, kas redzams glāzei priekšas stūrī ir tikai kaut kāda švīka un gruži no izbakstītā cauruma, un nevis ārā lūztoša glāze...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

armandsz226

Post by armandsz226 » 06.09.2021, 17:53

msh wrote:
06.09.2021, 17:26
Par maz esi bakstījis, baksti vēl - tas caurums izveidojas no rūsas abu iekšējo arku veidojošo bleķu savienojuma vietā - bet tev noteikti ir arī kapi bākas kakliņa kronšteinam un ja gaida pietiekami ilgi, tad tas pleķis uz kura tas turas arī ir čau - paskaties turpat grabažniekā bik uz aizmuguri no jostas kronšteina. Un pie viena labi izpēti kā izskatās arkā ap bākas kakliņu. Es ceru ka tas, kas redzams glāzei priekšas stūrī ir tikai kaut kāda švīka un gruži no izbakstītā cauruma, un nevis ārā lūztoša glāze...
Bail skatīties :D sliktākajā gadījumā braukšu uz šrotu pēc iekšējās arkas, lai griež ārā. Bākas izejas ir ok, bet jāškatās kā viss izskatīsies, kad noņems nost bāku. Metinātājs šos te gadījumus zina, nebija šausmās viņš. Ja tā papēta, kādus metinājumus veic Krievijā pilnībā sapuvušiem golfiem, es nomierinājos :)

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 06.09.2021, 18:30

Un tu ceri ka šrotā būs kas labāks? :D Nē nu neliela iespējamība pastāv, bet tiešām neliela - šovasar pieredzēju ka golfam kam vairs nebija grīda, bija dzīva vieta ap bākas kakliņu - parasti ir otrādi. Iekšējās arkas remontgabalu, to kas gar arkas malu, var nopirkt, kakliņa kronšteinu arī [lai arī viņu nav grūti uztaisīt] - vieta ap kakliņu gan ir jābūvē no rokas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

armandsz226

Post by armandsz226 » 06.05.2022, 14:19

Sveiciens. Turpināšu savu golfa restaurācijas stāstu. Lēnām bet notiek. Lielais caurums aizmetināts un daudzi citi caurumi arī. Celtniecības putas izņemtas. Auto ir bijis buktēts vairāk nekā domāju šofera pusē aizmugurē. Ir liels daudzums špakteles, bet neizskaidrojams iemesls kāpēc? pat 3mm biezumā. Jo no iekšpuses metāls ir vesels, nav salocīts vai deformēts. Kaut kāds špakteļfetiš. Dabūju arī no Polijas oriģinālo rāmīti rūpnīcas radio. Protams bija caurumi pie bākas, bet nu jau ir ciet. :)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image