Pinus Golf mk2
-
- VW: Golf Mk2
- Has thanked: 4 times
Pinus Golf mk2
Šis varētu būt kā iepazīšanās posts. Esmu šeit jaunais. Neesmu gan pirmo reizi VW brendā iekāpis. Kādreiz, pirms interneta ēras, man bija vecais Scirocco. Jauka mašīna, neatteiktos arī tagad no tādas. Bet, steigšus vajadzēja auto, apsverot visādus argumentus, nonācu pie Golfa mk2. Nesolu milzum daudz projekta pasākumus un garu lasāmvielu citiem, bet kas zin, varbūt kauč nedaudz, bet būs.
-
Re: Pinus Golf mk2
Īsumā, bundža šķiet diezgan laba, bez padziļinātas apskates lielu rūsu neredz. Pārdevējs rakstījia, ka 1.4 motors, bet neredzu Golfiem tādus, drošvien būs 1.3..
Viens no pirmajiem darbiem- atbrīvot no pūķu un skorpionu uzlīmēm.
Viens no pirmajiem darbiem- atbrīvot no pūķu un skorpionu uzlīmēm.
-
Uzlīmes nokasītas, noņēmu no durvīm milzīgus skaļruņus, orģinālie nav, bet atradu ciešama izmēra, kājas vismaz vairs neķerās.
Nebija siltums, knapi remdenu pūta. Kā te atradu, klasiska vaina, izdevās tikt klāt no sāna, aizlīmēju aizvērtni.
Nu jau auto krietni lietojams.
Vēl pāris jautājumi. Iztīrīju peļu midzeni zem haubes, pie ventilatora ieejas. Vai mk2 Golfiem nav salona filtrs paredzēts, vai kāds maziņš iet zem tās restes? Un vēl- kā saprotu, ventilatora ātrumus neregulē reostats, bet pretestību bloks. (iet tikai uz pilnu klapi). Kur tas dzīvo? Pie ventilatora neredzēju.
Nebija siltums, knapi remdenu pūta. Kā te atradu, klasiska vaina, izdevās tikt klāt no sāna, aizlīmēju aizvērtni.
Nu jau auto krietni lietojams.
Vēl pāris jautājumi. Iztīrīju peļu midzeni zem haubes, pie ventilatora ieejas. Vai mk2 Golfiem nav salona filtrs paredzēts, vai kāds maziņš iet zem tās restes? Un vēl- kā saprotu, ventilatora ātrumus neregulē reostats, bet pretestību bloks. (iet tikai uz pilnu klapi). Kur tas dzīvo? Pie ventilatora neredzēju.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Salona filtra tēma izcilāta entajos tofikos, filtru nopirkt var, bet tā rāmīti dabūt problemātiski.
"izdevās tikt klāt no sāna" neizklausās daudzsološi, vajadzēja izraut sildītāju un normāli pārlīmēt klapes ar reģipša amortizācijas lentu.
Pretestību bloks mk2 ir iebūvēts pašā ventilatorā.
"izdevās tikt klāt no sāna" neizklausās daudzsološi, vajadzēja izraut sildītāju un normāli pārlīmēt klapes ar reģipša amortizācijas lentu.
Pretestību bloks mk2 ir iebūvēts pašā ventilatorā.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Kā jau msh teica, filtrs nav problēma, bet lai viņu lietotu ir jānomaina tā reste uz šādu, kur ielikt to filtru

Pretestību bloks ventilatoram ir tā plāksne, kur spraužas ventilatora štekeris

Pretestību bloks ventilatoram ir tā plāksne, kur spraužas ventilatora štekeris

-
Visu paneli ņemšu nost un sataisīšu kārtīgi, kad laiks būs drusku labāks. Tagad jau knaģus atsaldēju, uz ātro taisot. 
Paldies, pretestību nebiju iedomājies motorā meklēt, līdz šim citiem autiņiem bija atsevišķi.
Paldies, pretestību nebiju iedomājies motorā meklēt, līdz šim citiem autiņiem bija atsevišķi.
-
Tagad tak 3d printeri ik uz stūra. Man te radās doma, jāuzrasē modelis, kur izcept rāmi nebūtu grūti atrast. Jāpiemeklē tikai labākās formas filtrs. Tikai sev nebūtu vērts krāmēties, bet ja retums tad varbūt var palaist tautās..
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
GG.. jau kaut ko tādu darīja, un ārzemēs arī tiek pārdoti printētie korpusi priekš mk2 ar visiem filtriem.
Edit: viewtopic.php?f=112&t=8520&p=264433&hil ... rs#p264433
Edit: viewtopic.php?f=112&t=8520&p=264433&hil ... rs#p264433
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Iemuhļīt kaut ko noteikti var, bet tas visdrīzāk saturēs stiprinājumu pārbūvi. Teiksim, B4 pastētes filtrs vienkārši būs par lielu - B4 audī filtrs varbūt derēs, bet esošos stiprinājumus būs jānogriež un jāurbj caurumi...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Tagad, kad auksts laiks, silts motors reizēm slāpst. Braucot arī ik pa brīdim ģībiens nāk. Uzgāzējot aiziet. Kur varētu būt vaina? (1.3 digijet). Nav gofra no kolektora uz gaisa filtru, vai tas varētu to ietekmēt? Nav izdevies atrast gatavu, piemērotu, bet, ja būtiski, varētu kaut kādu pagaidu variantu uzlipināt, kaut no folijas uzrullēt.
Tur viskautkas var būt. Sāc varbūt vispirms ar temperatūras devēju
Gofra nebūs pie vainas
Gofra nebūs pie vainas
Nabadzības tarkšķis
-
Drošvien jau tā būs jādara. Cerēju, ka kāda klasiska un zināma vaina. Nav silta garāža, ārā knaģi salst, uz lielu knibināšaanos nav liels iekāriens.
Nū, tā ir viss klasiskākā vaina, bet tur vēl kādas 20 problēmas var būt 
Nabadzības tarkšķis