Golf mk2 GTD 1990.g. kvēlsveču vadu pieslēgums sakausētajm relejam
-
- VW: Golf mk4 1,9 TDI ,mk2 Jetta
- Has thanked: 2 times
Golf mk2 GTD 1990.g. kvēlsveču vadu pieslēgums sakausētajm relejam
Vai kāds ludzu nevarētu pateikt kā pareizi jāpievieno resnie sarkanie vadi pie kvēlsveču sakausētā releja ar drošinātāju- mk2 1,6 GTD ar interkūlera radiatoru 1990.g .Man provodkā uz motoru tuvumā pie šī releja ir 3 resnie sarkanie vadi,nerēķinot tos uz aķa klemi un starteri ar ģeneratoru?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Golf mk2 GTD 1990.g. kvēlsveču vadu pieslēgums sakausētajm relejam
Paga, kur tad ir trešais vads?
Skatos ka fofāgenam arī bija šitas divu sildīšanas stiprumu marazms; esmu ar šito sistēmu iepazinies iekš C3 2.0 TD
Sistēma sastāv no "vadības releja" kaut kur pie drošinātāju kastes, un šitā "izpildes releja" - mazais sildīšanas stiprums laiž kvēlsveces virknē tur ar to pretestību, lielais pa tiešo. Mans ieteikums, ja tur kaut kas kūst vai jūk ārā - izmest šito sistēmu ārā un aizvietot ar drošinātāju kārbā iespraužamu parasto viena sildīšanas stipruma releju.
Skatos ka fofāgenam arī bija šitas divu sildīšanas stiprumu marazms; esmu ar šito sistēmu iepazinies iekš C3 2.0 TD
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...