shviikas...
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
shviikas...
sveicinaati...
es neshaubos ka shaads topiks jau ir bet man steidzami vajag zinaat ar kaadiem liidzekljiem var dabuut laukaa shviikas mashiinas kraasojumaa... 
mk II 1.8 mono
veni!!! vidi!!! vici!!!
veni!!! vidi!!! vici!!!
Re: shviikas...
ar puleejamovanadzeens wrote:sveicinaati...es neshaubos ka shaads topiks jau ir bet man steidzami vajag zinaat ar kaadiem liidzekljiem var dabuut laukaa shviikas mashiinas kraasojumaa...
26847850
-
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
panjem to pashu kraasu(domaaju ka tev bez lakas)
ar kaadu otinju aizkraaso to shviiku un tad kad nozuust nosliipee ar 2000 uudenjnieku un ar pulieri nopulee
ar kaadu otinju aizkraaso to shviiku un tad kad nozuust nosliipee ar 2000 uudenjnieku un ar pulieri nopulee
-
Re: ledusskapis
starpcitu ienaca praataa tieshi taa pati ideja shodien no riitaledusskapis wrote:panjem to pashu kraasu(domaaju ka tev bez lakas)
mk II 1.8 mono
veni!!! vidi!!! vici!!!
veni!!! vidi!!! vici!!!
-
- Been thanked: 30 times
Re: ledusskapis
aizsmeeree to shviiku kartiigi un peec tam to sasliipee smuki un buus okvanadzeens wrote: starpcitu ienaca praataa tieshi taa pati ideja shodien no riitakad seedeeju garazhaa.... laikam taa arii buus jaadara