Golf 4 Centrālā atslēga.
-
- VW: VW/GOLF4/GTI
- Been thanked: 1 time
Golf 4 Centrālā atslēga.
Sveiki!
Nesen nopirku Golf 4 1998.g GTI modeli.
Mašīna laba tik problēma ar centrālo.
Lieta tāda ka mašīna nereaģē uz pulti, neslēdzas ne vaļā, ne ciet.
Atslēgt varu ar atslēgu, bet atslēgt vai aizslēgt varu tikai vadītāja durvis, pārējās nereaģē uz to.
Bet toties no iekšpuses, vadītāja durvīs poga "aizslēgt" mēģina aizslēgt visas durvis no kurām tikai 2 aizslēdzas, bet atslēdzas visas.
Tāda dīvaina situācija ir.
Kāds var ko ieteikt?
Īsti nedomāju ka CCM ir beigts.
Nāksies ķidāt durvis ārā labot mehānismu?
Nesen nopirku Golf 4 1998.g GTI modeli.
Mašīna laba tik problēma ar centrālo.
Lieta tāda ka mašīna nereaģē uz pulti, neslēdzas ne vaļā, ne ciet.
Atslēgt varu ar atslēgu, bet atslēgt vai aizslēgt varu tikai vadītāja durvis, pārējās nereaģē uz to.
Bet toties no iekšpuses, vadītāja durvīs poga "aizslēgt" mēģina aizslēgt visas durvis no kurām tikai 2 aizslēdzas, bet atslēdzas visas.
Tāda dīvaina situācija ir.
Kāds var ko ieteikt?
Īsti nedomāju ka CCM ir beigts.
Nāksies ķidāt durvis ārā labot mehānismu?
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: Golf 4 Centrālā atslēga.
Droši vien klasiskā problēma ar mikroslēdžiem slēdzenēs. Vajag pieslēgt diagnostiku, apskatīties kļūdas un kādus signālus vadības bloks saņem reālajā laikā
-
Jā, bija doma ka vainīgs tas stulbais mikroslēdzis.
Tieši pasūtiju obdeleven, ceru ka tuvākajās dienās dabūšu un tad jau noskenēšu lai varu beidzot tikt galā ar to problēmu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nevis "stulbais mikroslēdzis", bet gan "aukstās lodes uz motoriņu platēm" un/vai "sapuvuši celiņi uz motoriņu platēm".
Vari bez jebkādas spēlēšanās ar to savu pasūtīto brīnumu jau uzreiz ķerties klāt vadītāja durvīm, kā arī tām divām durvīm, kuras ar centrālās slēdzi slēdzot ciet aizslēdzas un atmetas vaļā.
Vari bez jebkādas spēlēšanās ar to savu pasūtīto brīnumu jau uzreiz ķerties klāt vadītāja durvīm, kā arī tām divām durvīm, kuras ar centrālās slēdzi slēdzot ciet aizslēdzas un atmetas vaļā.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Cerēju uz to labāko, bet nu neko darīt.msh wrote: ↑30.01.2019, 12:28Nevis "stulbais mikroslēdzis", bet gan "aukstās lodes uz motoriņu platēm" un/vai "sapuvuši celiņi uz motoriņu platēm".
Vairāk jau problēma ir ar to torku kas sēž taisni sānā..
Citām golfa durvīm viņi bija ierūsējuši tā ka nācās vairākus torkus salauzt un tik un tā nedabūt viņu vaļā..
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nu, aukstās lodes jau arī ir "tas labākais", jo pat nevajag neko pirkt, tik bik pabakstīt ar lodāmuru...
Jebkurā gadījumā, ļoti tipiska problēma to gadu fofāgeniem - cik jau man ir sanācis iebāzt savus nagus tādās mašīnās, lielākoties kaut kas ar centrālo. Viens paziņa savas sievas Seat Toledo auksto ložu dēļ vispār no grabažnieka slēdza... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
Arī faktsmsh wrote: ↑30.01.2019, 12:49Nu, aukstās lodes jau arī ir "tas labākais", jo pat nevajag neko pirkt, tik bik pabakstīt ar lodāmuru...Jebkurā gadījumā, ļoti tipiska problēma to gadu fofāgeniem - cik jau man ir sanācis iebāzt savus nagus tādās mašīnās, lielākoties kaut kas ar centrālo. Viens paziņa savas sievas Seat Toledo auksto ložu dēļ vispār no grabažnieka slēdza...
![]()
Līdz šim ar 2 citiem 4 golfiem nebija tāda problēma, šis ir pirmais..
Būtu jau labi ja tik būtu silta garāža kur a to ņemties, kkā aukstumā sēdēt negribās..
-
*UPDATE*
Saņēmu OBDEleven un uzreiz pieslēdzu.
Adaptēju savu atslēgu un viss strādā.
Vienīgais nestrādā tas kad aizslēdz vadītāja pusi ar pašu atslēgu, neaizslēdzas pārējās durvis.. Ar to vēl būs jātiek galā..
Saņēmu OBDEleven un uzreiz pieslēdzu.
Adaptēju savu atslēgu un viss strādā.
Vienīgais nestrādā tas kad aizslēdz vadītāja pusi ar pašu atslēgu, neaizslēdzas pārējās durvis.. Ar to vēl būs jātiek galā..
-
- VW: Golf mk2/Jetta mk2
- Has thanked: 6 times
Sveiki, varbūt ne par tēmu, bet, esmu sastapies ar tādu problēmu, ka manam mk4 līkumā mēdz atvērties aizmugurējās durvis un dažreiz nevar aizvērt, kādi varianti varētu būt, kāpēc?
-
- VW: Golf 4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 10 times
Viss drīzākais durvju mehānisma problēma.Niklavs007 wrote: ↑21.02.2019, 09:44Sveiki, varbūt ne par tēmu, bet, esmu sastapies ar tādu problēmu, ka manam mk4 līkumā mēdz atvērties aizmugurējās durvis un dažreiz nevar aizvērt, kādi varianti varētu būt, kāpēc?
Mēlīte, nefiksējas kā vajag.
Iespējams atjaucot uzreiz varēs redzēt defektu.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Jaunu zamoku un problēma atrisināta,
Ir bijuši arī izņēmumi kad ļoti spēcīgi sasēdušās eņģes un vai cilpa stoikā galīgi nav pretī
Ir bijuši arī izņēmumi kad ļoti spēcīgi sasēdušās eņģes un vai cilpa stoikā galīgi nav pretī
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Ir kads vienkarsaks veidz ka parbaudit tos durvju sledzus bez datora palidzibas ?
MK4 1.8T
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Vienkāršāk ir jaukt ārā katru durvi un ar multimetru testēt katras slēdzenes mikroslēdžus.
Kas ir tik sarežğīts kompja pieslēgšanai?
Kas ir tik sarežğīts kompja pieslēgšanai?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Tas kad iegadatais kabelis isti nedarbojas , labi domu sapratu meiginasu risinat problemu
MK4 1.8T
-
Tātad, mazs updeits.
Izķidāju visas durvis un iztīriju mikroslēdžus, tagad visas lampas iedegas atverot durvis un slēdzas kā nākas.
Bet tajā pašā laikā no ebay pasūtiju atslēgai jaunu "čaulu", jo vecā bija jau pamatīgi nolietojusies.
Pārliku visu jaunajā, kopā ar mazo imobilaizera čipu, bet centrālā atkal vairs nestrādā.
Caur OBD II mēģināju adaptēt atslēgu, bet nekā.
Kādam ir kādi ieteikumi lai atslēga atkal strādātu?
Izķidāju visas durvis un iztīriju mikroslēdžus, tagad visas lampas iedegas atverot durvis un slēdzas kā nākas.
Bet tajā pašā laikā no ebay pasūtiju atslēgai jaunu "čaulu", jo vecā bija jau pamatīgi nolietojusies.
Pārliku visu jaunajā, kopā ar mazo imobilaizera čipu, bet centrālā atkal vairs nestrādā.
Caur OBD II mēģināju adaptēt atslēgu, bet nekā.
Kādam ir kādi ieteikumi lai atslēga atkal strādātu?