Tātad mana Golf leģenda sākās ar secinājumu, ka Town'n'Country ir ļoti neērts pilsētas auto. Bez tam radās doma, ka sievai nepieciešams mazauto. Prasības bija elementāras - 4 durvis ar benzīna motoru. Un kaut kā sagadījās, ka konkrētais eksemplārs pats mani atrada pērnā gada septembrī. Tumši pelēks Golfiņš ar 1,6l 16v motoru, dzimis 2003.gadā. Komplektācija... Nu, četras riepas, stūre, elektro logi...

Tātad... Kas ir sadarīts. Apkopīte, nomainīts riteņa gultnis priekšā, saliktas jaunas bremzes abiem tiltiem, uzlikts plastmasas dzinēja aizsargs (nebija vispār nekā)... Nu, tīri tehniski. Vizuālās perversijas parasti ir interesantākas.
Izdomāju, ka vajag SVĪTRU. Tipa sporta goļārs būs. Uzlīmēju, pašam patīk...

Tad man sagribējās UZACIS! Dodot vēl 15ZS klāt...

Tad biju spiests iegādāties jaunu magnetolu, jo vecā kļuva neuzticīga un aizgāja pie kāda svešinieka...

Tā nu es tiku pie pavisam jauna un skaista stikla šofera durvīs un jauna skaņas avota.

Un, lai gūtu morālu gandarījumu, samazināju bagāžnieka tilpumu ar mazu, mazu, bet gana ņipru kastīti...

Garos ziemas vakaros sadomāju, ka pelēki diski nav skaisti, tāpēc pieķēros arī šim punktam.

Besīja buferu melnās apakšas.

Un pagaidām pēdējais, kas izdarīts - ielikti US gabarīti sānos.

Ak, jā, tādas perversības kā dzeltenas miglas, LED gabarītus un salona apgaismojumu pat nepieminēšu...
Arī salonā šis tas pamazām notiek, bet par to kādu citu reizi...