mk4 variant bagāžnieka vāka centrālās atslēgas motoriņš
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
mk4 variant bagāžnieka vāka centrālās atslēgas motoriņš
Sveiki.
Aizsūtīju sievu uz bodi pēc lietota motoriņa. Nopirka, turpat pie veikala pieslēdza pārbaudīt. Trīs reizes strādāja, ceturtajā ar vieglu dūmeli nosvila. Pārdevējs teica, ka tā esot izplatīta lieta mk4 variantiem un ka vainīgs esot slēdzis, kurš svilinot tādus motoriņus..
Vai tas tā ir?
Vecais motors gan kaut kā nesvilst nost, viņš tikai nevelk atpakaļ to savu snuķi, kurš bīdās iekšā/ārā tāpēc arī tika pirkts cits vietā.
Aizsūtīju sievu uz bodi pēc lietota motoriņa. Nopirka, turpat pie veikala pieslēdza pārbaudīt. Trīs reizes strādāja, ceturtajā ar vieglu dūmeli nosvila. Pārdevējs teica, ka tā esot izplatīta lieta mk4 variantiem un ka vainīgs esot slēdzis, kurš svilinot tādus motoriņus..
Vai tas tā ir?
Vecais motors gan kaut kā nesvilst nost, viņš tikai nevelk atpakaļ to savu snuķi, kurš bīdās iekšā/ārā tāpēc arī tika pirkts cits vietā.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: mk4 variant bagāžnieka vāka centrālās atslēgas motoriņš
Čot liekas, ka variantiem un hečbekiem tur tās sistēmas ir identiskas. Un nē, nav tā izplatīta problēma. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Bet tāda lieta, ka slēdzis nokurina motoriņu ir reāla?
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Idejiski nē, vajadzētu drošinātāju izsist.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Pārdevējs izfantazēja kaut kādu slēdzi...
Motoriņus slēgā centrālās vadības bloks ar sev iekšā esošajiem relejiem, vadoties pēc situācijas - tipiskā kaite, durvju slēdzeņu motoriņu slēdžu aukstās lodes/bojājumi var izraisīt kādu lieku centralās slēgšanos, neko vairāk.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
nē nu slēdzis nav fantāzija, bet reāla štelle - virs numurzīmes nospiež mikroslēdzi, motors pabīda sviru un bagāžnieku var atvērt vaļā
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ā, variantam ir kā bormašīnai? Nu vienalga - pašam arī neliekas jocīgi ka četras reizes paslēgājot iestājās pizģec?
Un vienalga nezinu par kādiem gļukiem tas kekss runāja - motoriņu vai nu darbina, vai nedarbina centrālās bloks - ja akurāt tas slēdzis tā gļukotu ka grabažnieks pats vērtos vaļā, to ka grabažnieks vaļā, manuprāt, varētu pamanīt - bet pie aizslēgtas mašīnas centrālās bloks to slēdzi ignorē.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Viss reāli. Pašam tā bija.
Ja tas slēdzis virs numurzīmes ir stīvs un negrib nākt atpakaļ, tobiš paliek vislaik nospiestā stāvoklī, motorītis nosvilst un viss...
Ja tas slēdzis virs numurzīmes ir stīvs un negrib nākt atpakaļ, tobiš paliek vislaik nospiestā stāvoklī, motorītis nosvilst un viss...
-
P.s. mašīna mēdz neaizslēgta stāvēt uz vietas pagalmā. Tad nevar pamanīt, ka bagāžnieks ir vaļā.
-
Pps. Un tas motorīts jauns maksā padsmit eiro...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Sveiki , jaunu temu negribejas cept , tapec pajautasu tepat , 4 golfs bagaznieka vakam kreisaja puse kur iet vadi , man tur balts vads parluzis , varbut kads zin par ko vins atbild ?
MK4 1.8T
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Stikla apsilde.
Power is nothing without