Sveiki biedri!
Gribu savai mk4 (2000) gada borai uzlikt spidometru ar borta datoru.
Uz auto šobrīd 2. paaudzes imobilaizers, gribu likt spidometru ar 3. paaudzes ar borta datoru.
Ir dažādi jautājumi, ir kāds biedrs kas tam visam ir gājis cauri?
Bora spidometrs ar borta datoru
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: Bora spidometrs ar borta datoru
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: '12 MK6 GTD
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 8 times
http://uk-mkivs.net/topic/10689-mk4-gol ... t-cluster/
te viss ir normāli izskaidrots
te viss ir normāli izskaidrots
Šitie noderīgi linki.
Man lieta tāda, ka imobilaizers ir atslēgts, atslēgas ir bez čipa. Vai nomainot spidometru, man nesāks prasīt čipu?
Otrs jautājums ir par to, vai ar ķīnas vag tacho, būs iespējams nolasīt imo3 SKC, domāju ņemt VDO spidometru.
Liepājas pusē ir kāds biedrs ar aprīkojumu?
Man lieta tāda, ka imobilaizers ir atslēgts, atslēgas ir bez čipa. Vai nomainot spidometru, man nesāks prasīt čipu?
Otrs jautājums ir par to, vai ar ķīnas vag tacho, būs iespējams nolasīt imo3 SKC, domāju ņemt VDO spidometru.
Liepājas pusē ir kāds biedrs ar aprīkojumu?
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
tev pats spidometrs ir ?
MFA slēdzis ir ?
Ja tev imo ir izčipots, tur visam būtu jāsaiet
Tie spido ar MFA ir vairāku veidu, man ir pieejami divi veidi.
Ja ir jautājumi, vari man uzzvanīt 2707978atkal 7
MFA slēdzis ir ?
Ja tev imo ir izčipots, tur visam būtu jāsaiet
Tie spido ar MFA ir vairāku veidu, man ir pieejami divi veidi.
Ja ir jautājumi, vari man uzzvanīt 2707978atkal 7