radari
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
radari
Hmm! Radas ideja par radaru savaa MK3. Lieta tada, cik vini atri spej reaget un dot zinu, par "draugu " tuvumu! ? varbut kads zin? un uz kada pamata vins dod zinu( saprotu kad uz vilnu , vai frkvencu pamata)! ? Apnikushies man vini- janvarii vien jau vairak kaa par 100ls esmu samaksajis viniem( istenibaa visu laiku trapos uz viena menta
, vins jau mani pazist:D) un galvanais , kad par kkadiem siikumiem) tadel man ideja, vai ir jega meklet kadu jedzigu radaru, un vai tas man atmaksasies?
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Vispaar jau tu drosi vien domaaji Radardetektoru!
No savas pieredzes varu teikt ka man atmaksaajas
Brauc kaa nepiecieshams un kad bljauj tad bremzee.... Refleks aatri iestraadaajas
Attaalums kaadaa saak briidinaat katram buus savaadaaks. Jo daargaaks jo taalaak briidinaas!
Straadaa vins tikai tad kad zaljie shaudaas ar savu radaru! To staru ar vins uztver un vairaak neko!
Lietinja laba ja patiik paskriet
No savas pieredzes varu teikt ka man atmaksaajas
Attaalums kaadaa saak briidinaat katram buus savaadaaks. Jo daargaaks jo taalaak briidinaas!
Straadaa vins tikai tad kad zaljie shaudaas ar savu radaru! To staru ar vins uztver un vairaak neko!
Lietinja laba ja patiik paskriet
nu kaut kā sālīti sanāk- pāri sotakam... apskaties te- sanāk daudz lētāk! http://electronics.search.ebay.com/rada ... acatZ88746
Pink Floyd
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Vieniigi uz tuksa cela naktii var nepaveikties!!!
Bet pilseetas reziimaa biezi ir taa ka saak blaut... tu skaties visos spogulos, uz prieksu uz saaniem un neredzi... peec metriem 100 pie atruma ~70km/h pamani. Pa to laiku var mierigi sabremzeeties!
Uz sosejas no 130-140km/h var paspeet ja neesi vieniigais.
Pilseetaa ir gadiijies no 110km/h liidz ~75-80km/h paspeet mieriigi!
Mantinja nav slikta... Tikai jaapierod kad jaabremzee!
Bet pilseetas reziimaa biezi ir taa ka saak blaut... tu skaties visos spogulos, uz prieksu uz saaniem un neredzi... peec metriem 100 pie atruma ~70km/h pamani. Pa to laiku var mierigi sabremzeeties!
Uz sosejas no 130-140km/h var paspeet ja neesi vieniigais.
Pilseetaa ir gadiijies no 110km/h liidz ~75-80km/h paspeet mieriigi!
Mantinja nav slikta... Tikai jaapierod kad jaabremzee!