mk4 durvju atslēga
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
mk4 durvju atslēga
bijā tāds errors uz pults tā mazā lapiņa vairs nedega kad spieda pogu un nevarēja aizslēgt mašīnu, tagad tā lapiņa brīžiem deg, tad mirgo, vai deg vislaik..
kāds zin ko tas nozīmē? japrogrammē pults par jaunu? to var izdarīt ja tā bija vienīgā atslēga?
kāds zin ko tas nozīmē? japrogrammē pults par jaunu? to var izdarīt ja tā bija vienīgā atslēga?
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: mk4 durvju atslēga
Signalizācija oriģinālā? Kaut kā neatminos, ka tur būtu kaut kāda lampiņa uz atslēgas 
Ja aftermārkets, tad visticamāk jāmet miskastē un jāliek jauna.
Ja aftermārkets, tad visticamāk jāmet miskastē un jāliek jauna.
-
- VW: Golf 4 Variant
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 10 times
Ir jau gan tur led indikators, ja nedeg... raustas... un neslēdz - maini bateriju 
VW Golf 4 PD TDI FWD 358.4HP / 615Nm / Powered by BlackSheep
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
// Race cars are like strippers - I just keep throwing money at them hoping for the ride of my life.
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Tagad vajag pameginat pulti piekodet, var izdarit ari bez datora. Youtuba ir pamacibas.
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
-
- VW: Golf IV 1.8 T
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Vajag sinhronizēt atslēgu. Pagriez aizdedzi lai iedegas panelī lampiņas, pagaidi kādas 10-20 sekundes. Ja nesanāk ar pirmo reizi tad atkārto vēl kādas trīs reizes.. Bet ja tad neiet, tad meklē kas var piekodēt..
problēmu atrisināju nopērkot jaunu pulti. vecā pults savu mūžu bija nokalpojusi..
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 2 times
Sveiki , situacija tada kad mk4 komplekta naca tikai viena atslega , un ir doma uztaisit rezerves atslegu lai butu , bet ir 2 neparak skaidras lietas atslega ir parasta neatmetama un atraujot atslegas korpusu vala vina ir ieksa maza kapsula ja preizi saprotu tas ir immobilaizers , tapat vinam ir uzlikta kautkada neorginala signalizacija , vardusakot kadas idejas , varianti lai tiktu pie atslegas , pults dublikata ?
MK4 1.8T
-
Oriģinālo atslēgu var pasūtīt, pievīlēt un pieprogrammēt. Kaut kādai aftermarket signalizācijai gan diez vai varēs atrast pulti un pieprogrammēt, bet ir dažas, kam var. Vienkāršāk droši vien būs ielikt jaunu signalizācijas bloku ar visām pultīm...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 2 times
Nemot gan jaunu atslegu un sidzeni tur cipars bus galigi neinteresants , bija doma varbut no kada golfa nolasit org atslegas ar sledzenem , kur vinam atrodas tas immo , panelis , kautkadi bloki ?
MK4 1.8T
-
Immo atrodas instrumentu panelī. Ja mainīsi slēdzeni, tad var vienkārši piekodēt jaunās atslēgas pie esošā immo.
Bet signalizāciju tāpat vajadzēs jaunu, ja gribēsi arī otru pulti
Bet signalizāciju tāpat vajadzēs jaunu, ja gribēsi arī otru pulti
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Parasti jau tomēr var - galvenais sameklēt tehnisko infu - grūtāk būs sameklēt jaunu pulti...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ko tu tur īsti gribi - izmest signalizāciju un piekodēt divas atmetamās atslēgas?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā