Mk3 1.6 aft kārbas. Interse kodi kādas der un vai der kāda 6gang
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Re: Mk3 1.6 aft kārbas. Interse kodi kādas der un vai der kāda 6gang
Jebkura benzīnnieka kārba, kurai pārslēgšanās mehānisms tāds pats, kā tai kas tev.
6 robu kārba tur nafig nav vajadzīga, uzlikt jau var, tik izmaksas lielas, un ieguvums nekāds, jo pirmkārt nemotors, otrkārt, ja gribas samazināt apgriezienus pie 100 km/h, tad ērtāk samainīt 5 robu.
Dzinējs ļoti dzīvs, 2.0 gti 2E līdz 100 kabin. Gribētos plug and play variantu, varbūt kādam piedāvājuma 5gangs?
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
No tā ko raksti, grūti kaut ko saprast. Kāda tev kārba un kas viņai par problēmu? 020 vai 02a?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
kulises mehānisms kāds - viens stienis kas ieiet kārbā, vairākas sviras stūres reikas rajonā vai divas troses?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf Mk3
- Been thanked: 12 times
4 gang (084 kārba) ja es nemaldos ir ar kulisi. var droši likt 020 kārbu.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
084. ir mazā bloka kārba kas iekš mk2 nāca ar 1.3 un iekš mk3 ar agrīniem 1.4, un tās piecu robu versija ir 085. 020. ir lielā bloka motora kārba, pilnīgi savādāks dizains, pusasis, kulise, sajūga trose, nemaz nezinu vai tās abas kārbas var pieskrūvēt pie "nepareizajiem" motoriem.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā