Help kārbas maiņa no auto uz meh. B3
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Help kārbas maiņa no auto uz meh. B3
Sveiki ir radusies problēma. Nomainiju kārbu b3 passatam no automāta uz meh , bet starteris nestrāda. kādi vadi jāsavieno vai jāpārtaisa lai strādātu starteris??? Paldies jau iepriekš
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Help kārbas maiņa no auto uz meh. B3
Spriežot pēc shēmas, motora vadu buntā ir tomātkārbas startera pārtraucēja relejs, domāts lai piešķilt varētu tikai parkingā vai neitrālajā, un to vajag apiet. Starterim ir jābūt pievienotam pie F/1.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Ir viņam 150releys. vakar visādi mēģināju apist to releju bet nesanāca. Ok pamēģināšu vadu pa taisno no startera pievilkt uz f/1
Jo cik atceros audikiem kad taisīju tādas pārbūves vajadzēja tikai izņemt releju un uztaisīt pirimičku. Likās vrb šitiem tā patās.
Jo cik atceros audikiem kad taisīju tādas pārbūves vajadzēja tikai izņemt releju un uztaisīt pirimičku. Likās vrb šitiem tā patās.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tātad nepareizi mēģināji apiet. Reku shēma http://autolib.diakom.ru/CAR/Volkswagen ... S/7339.pdf
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā