Tātad iegadājos spidumetru ar tahometru, viss iet chotka, bet tas spidometrs bija no mk2 golfa 1.6td
man motors ir paarlikts no b3 passata. Un beigu beigās tahometrs nerāda pareizus apgriezienu.
Ko lai iesaak?
jalodee spidometraa kas?
vai kur jamekle galveno deveeju?
mk2 jetta/golf spidometrs
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Re: mk2 jetta/golf spidometrs
Tev rāda par daudz apgriezienus jo daudzķīļsiksnas konstrukcijai ģeneratora apgriezienu attiecība pret kloķvārpstu ir 1:3 bet ķīļsiksnas kā tā ir 1.6td 2.22, te būs vajadzīgs signāla pārveidotājs vai jāpāriet uz ķīļsiksnas konstrukciju
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
Paldies par info:)Elijah wrote:Tev rāda par daudz apgriezienus jo daudzķīļsiksnas konstrukcijai ģeneratora apgriezienu attiecība pret kloķvārpstu ir 1:3 bet ķīļsiksnas kā tā ir 1.6td 2.22, te būs vajadzīgs signāla pārveidotājs vai jāpāriet uz ķīļsiksnas konstrukciju
bet kur lai dabonu taadu parveidotaaju?
jebkuram tahometram aizmugurē, vai kaut kur sānā atrodas potenciometrs ar kura palīdzību iespējams kalibrēt tahometru. Savējam tā arī izdarīju ,kad pārgāju no (1.6d) ķīlsiksnas uz celiņtipa ģeneratoru (1.9 aaz). Vienīgi grūti ieregulēt ļoti precīzi bez speciāliem instrumentiem, man pašam rāda apmēram +- 100 rpm uz vienu vai otru pusi īsti nezinu bet tas man netraucē 
Liels paldies par infoMarcha_p wrote:jebkuram tahometram aizmugurē, vai kaut kur sānā atrodas potenciometrs ar kura palīdzību iespējams kalibrēt tahometru. Savējam tā arī izdarīju ,kad pārgāju no (1.6d) ķīlsiksnas uz celiņtipa ģeneratoru (1.9 aaz). Vienīgi grūti ieregulēt ļoti precīzi bez speciāliem instrumentiem, man pašam rāda apmēram +- 100 rpm uz vienu vai otru pusi īsti nezinu bet tas man netraucē
kad buus brivs laiks tad izvilksu araa spido un pastiisos
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Tā darīt var, ja maiņrezistors pieļauj tik lielu korekciju, cik nepieciešams. Bet trūkums ir tāds, ka zummeru tas neietekmē, un tas dos signālu pie nepareiziem apgriezieniem.Marcha_p wrote:jebkuram tahometram aizmugurē, vai kaut kur sānā atrodas potenciometrs ar kura palīdzību iespējams kalibrēt tahometru.
Golf 2, 1986, 1.6 EZ, Pierburg 2E2, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic
Golf 2, 1990, 1.6 PN, Pierburg 2EE, automatic