tad jau nekaadu probleemu nebuuskrxzi wrote:nu reaali cik izvarots var buut izpuuteejs lai veel vareetu iziet teh apskati... kaa ir ar katalizatoru, kas ar trokshnju liimeni..
ir jau mazliet pachakareets izpuuteejs bet veel nav tas ultimate blarkshjis..
pagaidaam ir iznjemts videejais bundulis un ielikts rezinators no audjuka vietaa... un galaa remus....jauki bubina bet kvieciena nav..
taisnaa truba
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Re: taisnaa truba
taa gan ir...ar skalju soundu ilgi nepabrauksi...mees pagaajushogad ar manu mkII vilkaam no stoholmas uz Oslo... trolinjsh bija ritiigaakais...kad tikaam galaa,tad abiem ausis un galvas saapeeja...!!! atpakaljceljaa klausiijaamies muuziku uz pilnu klapi...tad rezultaats bija labaaks...!!! 
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Pirms kada laika es arī savam Mk3 minīju trubu(vecā nu pamatīgi bija izrūsējusi) un lai nebūtu jaliek orģinalais "rezonators" ar tiem diviem likiem pipukiem galā uzliku normāla izmēra bunduli!
Skaņa - tieši tada paša kā vecajam, ja nu vienīgi ja izņem ārā to pašu slapētaju tad var dabūt nedaudz dobjaku...
"Morāle" - kā man pašam pēc tam stāstīja tad dīzeļiem ar turbo visu lielo skaņu un "kviecienu" noēd turbīna. Vienīgais risinajums - jabrauc ar cauru trubu un pēc iespējams tuvak motoram...

Skaņa - tieši tada paša kā vecajam, ja nu vienīgi ja izņem ārā to pašu slapētaju tad var dabūt nedaudz dobjaku...
"Morāle" - kā man pašam pēc tam stāstīja tad dīzeļiem ar turbo visu lielo skaņu un "kviecienu" noēd turbīna. Vienīgais risinajums - jabrauc ar cauru trubu un pēc iespējams tuvak motoram...
Fuse