golf mk2 ar eletriskiem loga pacēlājiem
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
golf mk2 ar eletriskiem loga pacēlājiem
beidzot es to paveicu. tika sabojati daudzi el. pacēlāji ( mazdas , audi )
, bet beigu beigās man tas izdevās
. izdevās man tas sakombinējot mk2 loga meh. pacēlāju ar volvo s40 aizmugurējiem el. pacēlājiem. beigu beigās pašam par to liels prieks un secinājums ja zin ko un kā darit tad tas ir pavisam īīzī 
-
- Moderators
1
soryy , bet ta sagadijas ka projekta laika foto-aparats bija izgajis no ierindas. ja ir intrese varu 5dien uz olimpiju panjemt lidzi dazus pacelajus paraugamun izstastit ka tas notiek.
Vel man ir doma kad tikshu atkal pie fo4ika ardit nost un safo4et
Vel man ir doma kad tikshu atkal pie fo4ika ardit nost un safo4et
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
-
- Moderators
1
pagaidam ieliku tikai prieksha un domaju ka aizmugure ari nelikshu
prieksha man ir mk2 pacelajs kuram noravu nost airu mehanismu ar visu trosi un vieta ieliku no volvo s40 aizmugurejo durvju pacelaju motoriti ar visu trosi. nacas izurbt jaunus caurumus lai butu kur pieskruvet motoriti ar pogam man ir pashvaki tapec katra puse ir tikai pa vienai pogai i to viena no volvo otra no mazda ( bet tas pagaidam ) doma ir dabut vienadas pogas un likt tas paneli pa vidu , jo patreiz es tas iebazu caurumos kur bija airi , ir mazliet neparocigi.
prieksha man ir mk2 pacelajs kuram noravu nost airu mehanismu ar visu trosi un vieta ieliku no volvo s40 aizmugurejo durvju pacelaju motoriti ar visu trosi. nacas izurbt jaunus caurumus lai butu kur pieskruvet motoriti ar pogam man ir pashvaki tapec katra puse ir tikai pa vienai pogai i to viena no volvo otra no mazda ( bet tas pagaidam ) doma ir dabut vienadas pogas un likt tas paneli pa vidu , jo patreiz es tas iebazu caurumos kur bija airi , ir mazliet neparocigi.