Mk3 durvis neveras ka vajaga.
Mk3 durvis neveras ka vajaga.
Sveicinati, esmu jauninais golf auto ipasnieks.
Velejos pajautat vai kadam ir bijis sads defekts un veletos iegut padomus ka vinu noverst.
Lieta tada, ka golfinam durvis negrib verties ka vajaga.
1. Stipri jasit.
2. Ka, masina ir auksta tad durvis ciet var dabut tikkai ar ieskrejienu un tad vinas varbut aiztaisisies.
3. Blakus sedetaja durvis ari gruti ciet veras, bet ka dabu ciet vinas isti pie gumijam nepieblivejas paliek tada taka neliela skirba.
Paldies jau ieprieks, tiesam gaidisu padomus.
Velejos pajautat vai kadam ir bijis sads defekts un veletos iegut padomus ka vinu noverst.
Lieta tada, ka golfinam durvis negrib verties ka vajaga.
1. Stipri jasit.
2. Ka, masina ir auksta tad durvis ciet var dabut tikkai ar ieskrejienu un tad vinas varbut aiztaisisies.
3. Blakus sedetaja durvis ari gruti ciet veras, bet ka dabu ciet vinas isti pie gumijam nepieblivejas paliek tada taka neliela skirba.
Paldies jau ieprieks, tiesam gaidisu padomus.
Re: Mk3 durvis neveras ka vajaga.
Un skilts nebija?
Atverta stavokli nav brivkustiba augsa/leja?
Atverta stavokli nav brivkustiba augsa/leja?
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre
Skilts nav bijis, ir tada lieta ka durvis ka lidz pasam galam atver tad uz augsu uz leju cilajas.
Itka jau butu sikums tas durvis dauzit, bet es ta nevaru, gribas tomer lai vinas ka masinai veras nevis, ka izlurkatas pagraba durvis.
Itka jau butu sikums tas durvis dauzit, bet es ta nevaru, gribas tomer lai vinas ka masinai veras nevis, ka izlurkatas pagraba durvis.
Paregule sledzeni,var klut labak,bet izskatas ka vini riktigi nosedas
Jo vairāk kvēpa jo ciešak dūre
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Power is nothing without

Kupeja, trešais golfs, tāpēc
Man personīgi ir pašam nedaudz līdzīgas lietas. Dažreiz slēdzene nojājās un durvis vispār nevar aizvērt. Lai aiztaisītu durvis pilnīgi, vienmēr ir tā normāli ''jāpiecērt'' un šorit no salona nevarēju atvērt 
Pamēģini kā Zhoriks saka, paregulē slēdzeni.
P.S. Man pilnībā atverot durvis arī viņas kustās augšā/lejā.... trešais golfs kupeja

Pamēģini kā Zhoriks saka, paregulē slēdzeni.
P.S. Man pilnībā atverot durvis arī viņas kustās augšā/lejā.... trešais golfs kupeja
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Jēzus augšā cēlās Ziemassvētkos. 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."