Izgatavo riepu montējamo

Forum rules
Šajā sadaļā ikvienam foruma apmeklētājam ir iespēja izveidot topiku par servisu, kuru tas apmeklē un ievietot vispārēju informāciju ar atsauksmēm

Lai ievietotu postu:
  • Nosaukumā ir jāiekļauj servisa nosaukums un tā atrašanās vieta;
  • Ierakstā - servisa nosaukums;
  • Atrašanās vieta;
  • Pakalpojumi;
  • Kontaktinformācija - tel. nr.;
  • Vēlama atrašanās vietas karte.
  • Atsauksme par veikto remontu
Post Reply
Ozoliņš
VW: Jetta

Izgatavo riepu montējamo

Post by Ozoliņš » 28.06.2015, 19:39

Piedāvāju izgatavot manuālu riepu montējamo. Izgatavots no kvalitatīva materiāla un kārtīgi sametināts.
Pamainot sviras plecu var montēt gan džipu platās riepas gan arī vieglo auto zemprofila riepas. Uz stenda var nostiprināt dažāda skrūvju aploču diametra diskus- 100, 108, 112, 114, 120mm, iespējami arī citi diametri. Stenda augšpusē disku nostiprina ar stieni skrūves urbumā un ar konisko tapu piespiežot disku pret atloku. Konusa izmēri ir 40mm mazākajā un 70mm lielākajā diametrā, bet iespējami arī citi izmēri.
Apakšējā kāja stiprināšanai pie zemes ir ar plakandzelžiem X veidā, taču iespējami arī citi risinājumi.
Montāžas lāpstu var izmantot gan lai atbortētu riepu, gan arī lai to noņemtu un uzmontētu atpakaļ uz diska.

Šeit ir apskatāms 3D pdf fails kurā ir aptuvens risinājums. Jāielādē un jāsaglabā, jo vismaz man savādāk negāja.
http://failiem.lv/u/cbvxkbq

Dzīvē izskatās šādi:

Šinī gadījumā zemē ir iebetonēta truba kurā ir iemetināta M24 cietā skrūve un viss stends ir skrūvējams.
Image

Montāžas lāpstu izmanto kā papildus plecu sīkstākām riepām, lielākoties visas var atbortēt arī bez papildus sviras.
Image

Konuss diska piespiešanai un urbumi atlokā priekš diska nostiprināšanas. Mazajiem urbumiem nav nekāda funkcija, tie bija jau flancī.
Image

Image

Stenda kopējā cena ir 150 eiro. Izgatavošana aizņem ~1 dienu.
Apskatīt un aptaustīt var Cēsu pusē. Sīkā 26 26 55 28

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Re: Izgatavo riepu montējamo

Post by Elijah » 28.06.2015, 21:07

Labi, man pašam ir līdzīgs aparāts, esmu šo to montējis un pagaidām viss izdevies izņemot 165/45 r15..

Jautājums tāds, kā atbortēt mēs redzam, tagad parādi kā tu to riepu dabū pāri diska malām..
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

Ozoliņš
VW: Jetta

Post by Ozoliņš » 28.06.2015, 21:30

Elijah wrote:Labi, man pašam ir līdzīgs aparāts, esmu šo to montējis un pagaidām viss izdevies izņemot 165/45 r15..

Jautājums tāds, kā atbortēt mēs redzam, tagad parādi kā tu to riepu dabū pāri diska malām..
165/45 varētu būt sarežģītāk. Montēju 195/45 viss izdevās, bet bija stīvāk kā augstākas riepas.
Viss process notiek ļoti līdzīgi kā video.
https://www.youtube.com/watch?v=Sn2KQgQvyH4

Elijah

Post by Elijah » 29.06.2015, 10:58

Skairds, man ir stipri līdzīgs aparāts :D
Bet es esmu apdeitojis montejamo sviru tā lai neskrāpē diskus
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

krishKDM
VW: Golf mk3 TDI(afn)

Post by krishKDM » 29.06.2015, 11:46

Elijah wrote:Skairds, man ir stipri līdzīgs aparāts :D
Bet es esmu apdeitojis montejamo sviru tā lai neskrāpē diskus
varbūt vari padalīties ar kādu bildi?
Zip tie master
spoks

Elijah

Post by Elijah » 29.06.2015, 13:27

Viņš man pie estekādes uzstādams, negribās tur 10min skrūvēties lai uzfočētu,
Gan jau kādreiz...

Post Reply

Return to “Auto servisi”