LED vs NEON
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
nu par eurolight neoniem nekas slikts nav dzirdeets! pazinjam staav taadi zem auto! brauc pa zeminiekiem un nekaadu probleemu!
bij man vienu briidi JOM neoni! 1diena un chau! ziemaa biju uzlicis!
kaukas sagaaja vinjos vai hvz!
bij man vienu briidi JOM neoni! 1diena un chau! ziemaa biju uzlicis!
kaukas sagaaja vinjos vai hvz!
-
ledusskapis
a kaads razotaajs lediem?LDIM wrote:nu to jau es arii domaaju... ar LED visu ziemu norbaucu, ne vainas... baidos pirkt ar gaazi, ka kaut kas nenotiek
panjem sportechaa neonu eurolight ( ja gribi protams) un aiziet!
-
ledusskapis
bij kaukas liidziigs! labaak nevajag! slikta pieredze!LDIM wrote:http://cgi.ebay.de/MEGA-NEON-UNTERBODEN ... dZViewItem
kjipa shitie iekrita aciis, smiekliigi leeti lai vareetu katras briivdeinas dauziit![]()
bet nu negribaas uz grants sasist vai arii ziemaa lai sasalst un beidzaas...
nekaap uz taa pasha graabeklja uz kura es uzkaapu
vadi tievi, savienojumos izolaacija nekaada! sadaliitaajkastiite mazinja!
a euroligtam var neona trubas atsevishkji pasuutiit! nemaksaaja neko dargi!
-
ledusskapis
tajaa pashaa sportechaa! cik maksaa nez, bet pa vienai ar var pasuutiit, ja iznaak izdauziit! cenu gan nezinu, bet nu kosmos nebijLDIM wrote:kaa var atsevishkji pasuutiit? pa vienai? un cik maksaa ciena taada, un kur var pasuutiit?