Sveiki!
Pirms kāda laika leca ārā 5 ātrums un varēja ielikt tikai ar stumšanu.
Tagad nestrādā vispār!
Man ieteica nomainīt vissu kārbu.
Vai es varu savam golfam ielikt kārbu no cita wv modeļa?
Iesakiet ar labām atsauksmēm servisu kur varētu uzstādīt kārbu;)
Golf 4
1.4
1998. gada
5 ātrums!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Re: 5 ātrums!!!
jaapskatas pec kodiem var likt no 1,6 sr dzineja
benzinniekiem daudzmaz vinjas visas vienadas atskiras dizeljiem
ja tev sit ara no 5 roba ta ir 1,4l lielaka problema jo ellas limenis karba 5tajam robam ir lielakais bieds, tikko karba nav ellas limenis lido 5ta atruma mufta, pats ar ta reiz ieberzos
ja mainisi karbu jauni salniki pusasim ellas limenis + 50 grami un rulle talak
karba man ir ja kas raxti
benzinniekiem daudzmaz vinjas visas vienadas atskiras dizeljiem
ja tev sit ara no 5 roba ta ir 1,4l lielaka problema jo ellas limenis karba 5tajam robam ir lielakais bieds, tikko karba nav ellas limenis lido 5ta atruma mufta, pats ar ta reiz ieberzos
karba man ir ja kas raxti
VW Golf MK II GTI Rally 177 Zs / 214 Nm

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Karbas deres no 1.4 16v, 1.6sr, 1.6 16v un 1.9sdi, tik nezinu ka dizelim atskirsies robu garumi.
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
Kas jāņem vērā, kad es pērku ātrumkārbu? Kur ir būtiskākais kam ir jāpievērš uzmanība? 
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Pārliecinies, ka kārbas kods ir īstais. Vizuāli apskaties vai nav nopuņķojusies ar eļļu. Paņem diferenciāļa flančus un pakustini ar roku, lai nav liela lufte. Tāpat primāro vārpstu pakustini, lai nav lufte.
Neko vairāk neuzliekot uz mašīnas arī nepateiksi.
Neko vairāk neuzliekot uz mašīnas arī nepateiksi.
Skaidrs! Ja man piektais atrums tikai nestrada tad nav lētāk pa daļām sataisīt nevis pirkt jaunu kārbu?
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
diemžēl navstefans33 wrote:Skaidrs! Ja man piektais atrums tikai nestrada tad nav lētāk pa daļām sataisīt nevis pirkt jaunu kārbu?