Golf Mk3 GTI v16 rokasgrāmata
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf Mk3 GTI v16 rokasgrāmata
Sveiki, vai kāds nevar iedot nokačāt Golf Mk3 GTI v16 rokasgrāmatu? Un / vai ABF dzinēja apkopes instrukciju grāmatu.
Re: Golf Mk3 GTI v16 rokasgrāmata
Caur googles tanti nemēģināji meklēt?
Piemēram es savam mk2 atradu, tikai man izdevās caur kaut kādu krievu saitu dabūt.
Paprovē iegooglēt šādi: Руководство по эксплуатации golf mk3 GTI
Pats sev rakstīju latviski, angliski un nekā, tikai krieviski.
Piemēram es savam mk2 atradu, tikai man izdevās caur kaut kādu krievu saitu dabūt.
Paprovē iegooglēt šādi: Руководство по эксплуатации golf mk3 GTI
Pats sev rakstīju latviski, angliski un nekā, tikai krieviski.
VW Golf MK2 1.6D 1983
Ex. Opel Kadet 1.2 1981 (R.I.P.)
Ex. Opel Kadet 1.2 1981 (R.I.P.)
Re: Golf Mk3 GTI v16 rokasgrāmata
atsuti man savu email PM aizsutishu abf pilno gramatu 
VW Golf MK II GTI Rally 177 Zs / 214 Nm

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri

VW sagatavošana autosportam, dzinēji, izpūtēji, elektrība, Megasquirt, vw ātrumkārbu galvenie pāri