Sveiki tātad savi pirmo golf 2 gtd nopirku 2013.gada aprīlī...Bet dzīvoju es Skotijā tad izdomāju no brāļa pārpirkt jau šeit esošo 1989.gada melno 1.6td,bet kuram tehniskais stāvoklis ir ļoti bēdīgs,vajadzēja mainīt motoriu jo dzinējā ir drausmīgs dzenis,eļļas spiediens,balti,zili dūmi pie 2k apgriezieniem un ar kārtīgu sitienu pa grīdu arī caurmu izsist varētu...Rūsa visur!. Tad paspīdēja iespēja pa lētām naudām iepirkt neizrūsējušu angļu golfa bundžu ar labu mk4 recaro salonu bbs replikas r15,elektriskie logi,jauni tepiķi salonā.
Skarāju,nopirku motora donoru mk3 1995.gada ar 1.9tdi(motora kods kaut kur izpalicis).Plānos bija nomainīt paneli angļu golfam uz latvijas pusi un iekrāmēt 1.9tdi...jo gribeju velak braukt uz LV reģistrēties,bet pašam diemžēl šajā valstī garāžas nav un nācās kādam so visu uzticēt.

Aizvēdu visus golfus uz garāžu pie vietējiem latviešu mehāniķiem kuriem kā pec iepriekšējo projektu bildēm pieredzes daudz...bildes...
mk2gtd...
melnais 1.6td
Nozaga man labus bbs r15 kamēr biju atvalinājumā,tagad virsū stāv bbs replikas r16

anglu golfs... ar 1.9tdi. Esmu vīlies.