Šīs vasaras sākumā nopirku savu pirmo Vw Golf mk2, šīs mašīnas pirmais saimnieks bija vecs vīrs kurš ar šo Golfiņu braukāja tik no savas garāžas uz vasarnīcu un atpakaļ
Nākošā dienā man jau piederēja šis golfiņš...par nieka 80 ls nopirku viņu, tagad jau ielikts ap 500 Ls
Mazliet par mana golfiņa harakteristikām (nekas īpašs...bet tomēr)
* 1988.gada , 1.6 litri karburātornieks,
* automātiskā ātrumkārba,
* R14 parastie bleķinieki...
Pirmajā dienā tika samainīti diski pret R15 BBS
Pēctam tika mainīts izpūtējs, jo šim golfam sākumā nebij vispār nekāda izpūtēja
Uz doto brīdi visas rūsas paliekas tika neitralizētas ar fleksi, visi caurumi tika aizmetināti, kaut arī mašīnīte ir jau paveca un stāvējusi, bet tomēr pati "bundžiņa" ir baigi labā stāvoklī !!
Visa apakša tika nosmērēta ar spec. mastiku, lai normāli varētu pārvarēt mūsu ziemas un sāli
Šeit būs daži bilžuki kā izskatās mans golfiņš tagad : (stadija - gatavošana krāsošanai)
Mašīna drīz būs nokrāsota spilgti oranžā metālik krāsā, kā jaunie Ford Focus sport versijas.
Dažas dienas atpakaļ iepirku jaunus sliekšņjus, kā arī priekšējo bamperi no pārejas modeļa (pūsto), drīzumā nopirkšu ar aizmugurējo.
Parīt aizmetināšu numura zīmes vietu uz bagāžnieka, bleķīts jau izgriezts
Nākotnes plāni:
* Sēdinātās atsperes (40mm sēdinājums, ne vairāk, varbūt 50mm...),
* Pārtaisīt bremžu sistēmu kā arī ielikt bremžu diskus uz 5 caurumiem kā arī aizmugurējās diska bremzes.
* R17 audi diski (adatiņās, kā uz A6, A8, TT) ar 205~225/40 pastalām
* Jaunas kārbas ielikšana (mehāniku),
* kā arī doma par jauna dzinēja ielikšanu, pēc ilga strīda ar maniem mehāniķiem
* kā arī jāieliek mūzika (jau iepirkts : Lightning Audio Subis, 2 x Magnat pastūži, komplekts 2 x crosoveri, 2 x pīkstuļi, 2 x vidējo skaņu dināmiki, 2 x elipsi pioneer, 7" monitoriņš un Prology DVD)
Nu tas pagaidām viss par manu golfu, ja kautkas mainīsies uzreiz rakstīšu
P.S
Gaidu jūsu ieteikumus un kritiku, kā arī detaļu piedāvājumus