Krāsa LA7Y Pewtor grey metālika
Salons parastais, pelēks ar strīpām
Melnie griesti, dažviet atlīmejušies - piesprausti.
Sony magnetola, tumbas + pīkstuļi durvīs un elipses plauktā
Savilkti vadi subim
Scirocco stūre, ja es esmu pareizi saguglējis
Lūka, kas normāli kustas un netek
Pavelkamā stila durvju rokturi - rekomendēju visiem
Motors ir 1,8 mono, strādā labi, tikai dažreiz apgriezieni nekrīt zemāk par 1200rpm
Aizdedzē izmantotas tikai bosch detaļas - sveces, vāciņš, rotors
Eļļa un siksnas mainītas tika ziemā
4T kārba ar 5 robiem - ļoti patīkami braukt, ekselenti gara. Pēc gaumes var vajadzēt pieregulēt vēl kulisi
Bosal izpūtēja bundulis no 16V GTI
BBS RA diski ar 195/55 riepām - nemet un riepas vēl vienu vasaru novilks
Sēdinātās atsperes - hz kādas, jau bija virsū, kad mašīnu nopirku
TA beidzas 21.11.2013, nesaskatu nekādas problēmas to iziet
Visā visumā, tas man ir bijis superīgs ikdienas aparāts, lai vizinātos pa Rīgu. Jā, es visu ziemu braucu ar tādu sēdinājumu un nē, neko nesaliecu. Pie lielajiem plusiem skaitu bundžu, kas izskatās, ka nav vēl metināta. Kā arī tas, ka iepriekšējais īpašnieks arī bija tepat no foruma, es to mašīnu nopirku, pirms viņa vēl bija ielikta SSā. Tāpēc es domāju darīt tāpat un kādu nedēļu paturēšu sludinājumu tikai šeit, ar šejienes cenu. Līdz ar mašīnu labprāt atdošu šādus tādus sīkumus rezervei.
Pie mīnusiem varu minēt odometru, kas griežas ļoti reti - dodu vēl vienu instrumentu paneli līdz ar mašīnu. Tad ari nav iespējams ar vienu rokas vēzienu noliekt vadītāja sēdekļa atzveltni - tur ir pārplīsusi viena no trosītēm. Nepieciešama kulises pieregulēšana, lai būtu ideāli - to es viens pats izdarīt nevaru. Kā arī ik pa laikam paaugstinātie tukšgaitas apgriezieni.
Uzrakstīt visu nemaz nevar atcerēties un nav jau arī jēgas - bet nu, kas gribēs, izlasīs arī šo pašu. Tālāk lai jau runā bildes:
Cena golfklubam - 550ls + godīgs izklāsts bonusā
Nauris
Divi 642 nulle 123
Rīga, Pārdaugava - Spices rajons