SHARK 3kw pastūzis?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
SHARK 3kw pastūzis?
Ko sakat par SHARK 3000w 4 kanālu pastūzi ar kautkādu tur vadību no salona(līdzi nāk vads ar kautkādu regulātoru)?Kādas atsauksmes?Jauns maksā 90Ls 
Pagaidām subs man ir pioneer 800w max free air un pastūzis RTO terminator 700w 4 kanālu-diezgan pašvaki bungā(salīdzinājumā ar citiem man pazīstamiem koriem)
Vienam manam koram ir SHARK 2200w pastiprinātājs+1F kondiķis+600W subs=bliež divtik cik mans
Tātad-ja es izdomāju ņemt šo 3kw stiprekli vai vajag arī kondiķi(kā jau teicu pagaidām man ir 800w pioneer subs 30cm) un ja vajag kondiķi, tad cik faradu?Esmu dzidējis, ka uz 1kw vajag 1F...3kw=3F...vai tā i?
Kāds specs varētu paskaidrot par šo lietu kautko...
Vienam manam koram ir SHARK 2200w pastiprinātājs+1F kondiķis+600W subs=bliež divtik cik mans
Tātad-ja es izdomāju ņemt šo 3kw stiprekli vai vajag arī kondiķi(kā jau teicu pagaidām man ir 800w pioneer subs 30cm) un ja vajag kondiķi, tad cik faradu?Esmu dzidējis, ka uz 1kw vajag 1F...3kw=3F...vai tā i?
Kāds specs varētu paskaidrot par šo lietu kautko...
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
Ieej www.mobileaudio.lv un tur tu atradiisi visas atbildes uz jautaajumiem, kas skar auto audio instalaaciju

Tas jau ir no rokaam ja jau no ss.lv , tad tu droshi vari uzprasiiit paarbaudiiit vinju un pieliec vinju pie sava suba klaat
Cik ta tur taa darba tad vismaz redzeesi vai vinjsh speej pavilkt taveejo labaak nekaa tagadeejais Termintor 
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]
Nekas Tev tur nebuus - tas sharks ir pilnigs bulshit tur ir labi ja 100rms ar līdzsvarotu izejošos jaudu kas nekurina skaļruņus - taa pat kaa tavs terimantors un 800w fre airs sabs Pioneer - rms vinjam ir 250 - noperc pioner pastuzi kam ir ap 300 rms un skanees normal- bet
Kas pa mashinu - kaa ienistaleets? a tu atskjiribu strao frei air un kastee liekamo zini ? un kadi tad ir taviem korishiem ? nevar tak taa lidzinaat tam ta a man sītaa - suba telpa hermeetiska ?
Kas pa mashinu - kaa ienistaleets? a tu atskjiribu strao frei air un kastee liekamo zini ? un kadi tad ir taviem korishiem ? nevar tak taa lidzinaat tam ta a man sītaa - suba telpa hermeetiska ?
Be yourself
MK3...bija ielikts kastē(kaste no 21mm finiera apmēram ap35L precīzi bez šķirbām izzāģēta un nosilikonēta)...subim bija līdzi papīri, kur bija rakstīts, ka šo var likt arī kastē...kastes tilpumu gan neatradu(vai arī nemācēju atrast)...DC wrote:Nekas Tev tur nebuus - tas sharks ir pilnigs bulshit tur ir labi ja 100rms ar līdzsvarotu izejošos jaudu kas nekurina skaļruņus - taa pat kaa tavs terimantors un 800w fre airs sabs Pioneer - rms vinjam ir 250 - noperc pioner pastuzi kam ir ap 300 rms un skanees normal- bet
Pašlaik subs stāv uz aizmugurējā plaukta(plaukts no 21mm finiera), bet skan vēl sūdīgāk kā bija kastē...likšu atpakaļ...
Nu tu ruulee
FRE AIR SABU kastee -
Gludekli arii var likt veļas mašīna un otrādi
nu tak noper normalu sabu kas domatas kastei un bus ok - 35 l fre air ir 4x par mazu - tapec jau nihuja neskan -
Ej uz www.Mobileaudio.lv - tur viss taps skaidrs
nu tak noper normalu sabu kas domatas kastei un bus ok - 35 l fre air ir 4x par mazu - tapec jau nihuja neskan -
Be yourself
Labi labi!!!Bez apvainojumiem lūdzu!!!DC wrote:Nu tu ruulee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRE AIR SABU kastee -
Gludekli arii var likt veļas mašīna un otrādi
![]()
nu tak noper normalu sabu kas domatas kastei un bus ok - 35 l fre air ir 4x par mazu - tapec jau nihuja neskan -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tāpat jau bez kastes uz plaukta šis neskan vienalga!!!