Kaa ielikt/iemetinaat luuku Mk2???

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Kaa ielikt/iemetinaat luuku Mk2???

Post by Lakkijs » 04.06.2007, 17:13

Mozh izpaliidziet..

Gribeetu ielikt savam Mk2 mehaanisko luuku, ne to kas stiklotaa, bet normaalu blekjinieci.
Tad nu jautaajums: cik problemaatiski to ir izdariit?

Mana doma bija, izfleksot no donora mk2 jumta luukas vietu ar kaadiem 10cm blekja malu, cik izprotu tam paareejam mehaanismam jaanaak no apakshas nost.. nezinu, vai apakshaa ir skruuveeta vai metinaata visa taa padariishana, taapeec izpaliidziet ar padomu un tad jau mekleeshu daljas, vai kaadam ir piedaavaajumaa?

PS. manam pashlaik nau un zhara ir nepajokam, pie kam grasos mainiit prieksheejo stiklu, izlabot ruusas vietas, aizmetinaat antenes vietu, kur kaads cirvis bija ielicis jumtaa priekshaa... un taapeec pie vienaam saapeem domaaju ielikt... nu protams peec tam kraasoshana utt.
Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs

boocis83

Re: Kaa ielikt/iemetinaat luuku Mk2???

Post by boocis83 » 04.06.2007, 18:40

Lakkijs wrote:Mozh izpaliidziet..

Gribeetu ielikt savam Mk2 mehaanisko luuku, ne to kas stiklotaa, bet normaalu blekjinieci.
Tad nu jautaajums: cik problemaatiski to ir izdariit?

Mana doma bija, izfleksot no donora mk2 jumta luukas vietu ar kaadiem 10cm blekja malu, cik izprotu tam paareejam mehaanismam jaanaak no apakshas nost.. nezinu, vai apakshaa ir skruuveeta vai metinaata visa taa padariishana, taapeec izpaliidziet ar padomu un tad jau mekleeshu daljas, vai kaadam ir piedaavaajumaa?

PS. manam pashlaik nau un zhara ir nepajokam, pie kam grasos mainiit prieksheejo stiklu, izlabot ruusas vietas, aizmetinaat antenes vietu, kur kaads cirvis bija ielicis jumtaa priekshaa... un taapeec pie vienaam saapeem domaaju ielikt... nu protams peec tam kraasoshana utt.
Labāk pārmetināt visu jumtu no tā saucamā donora-līdz stoikām-kā jau parasti metina jumtus, ja ir novākots un ir jāmaina...metinot tikai lūkas vietu tev būs problēmas, jo jumts pēc metināšanas sametīs buktes...

urmis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by urmis » 04.06.2007, 20:54

Arī jautājums par lūku. Man tagad virsū ir prosta stikla lūka, kas tek, un veras uz augšu :D :D bet es gribētu tādu, kas ieiet jumtā, man būtu grūti pārtaisīt mašinas griestus?
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?

boocis83

Post by boocis83 » 05.06.2007, 06:24

urmas wrote:Arī jautājums par lūku. Man tagad virsū ir prosta stikla lūka, kas tek, un veras uz augšu :D :D bet es gribētu tādu, kas ieiet jumtā, man būtu grūti pārtaisīt mašinas griestus?
Lakkija variants-jāmaina jumts ja gribi ielikt iebīdāmo lūku :shocked:

urmis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by urmis » 05.06.2007, 08:14

aaa, tad es labāk, pērku, parastu stikla lūku, bet lūk ju man tagad ir, man būtu tikai griesti jāmaina.
golfu ir tik daudz, bet labu golfu ir retums....
"Nākotne pieder tvaika mašīnām, tagadne - dīzeļiem, pagātne - benzīnam." ©Marchs
what part of suck my dick you didnt understund?

Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Post by Lakkijs » 11.06.2007, 16:06

Viss jumts deelj luukas??? blin :?

a kaa tad shamie dzheki..?

http://www.pajalle.com/cars.php?id=009&lang=en&page=3
Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs