Vēlejos uzzināt 2 Golfa tumbu izmeru.
Galveno kārt Priekšējām.
Un varbūt kāds zin kādas tumbas var ielikt aizmugurē Orģinālajā vieta.
Un kādi ieteikumi?

Ko tu murgo. Elipse ir gara bet šaura, respektīvi 13 cm ir elipses šaurākajā daļā. Man pašam aizmugurē stāv blaubunkt elipses tikai tagad negribas iet mērīt, bet ja ļoti gribas varu aiziet samērīt un safočēt.Kavacky wrote:Man domāt, ka, ja vieta ir 13 cm diametram, tad elipsēm vieta ir tieši tikpat - garākais rādiuss reiz 2 = 13 cm, tikai sāni paliek brīvi.
Auto audio ir standarta izmēri, nevis ka kuram iegribas.Kavacky wrote:Murgoju nevis es, bet tas no matemātikas ļoti attālinātais subjekts, kurš izdomāja "objektīvi" mērīt elipsi pēc mazākā rādiusa. Es tev varu iedot tādu "13 cm" pēc tava apraksta elipsi, kura būs piecus kilometrus gara.
Še tev elipse.
Loģiski man rodas jautājums, kādu tu gribi skaņas kvalitāti no 8.5 cm tumbām? mk2 normālas tumbas var ielikt tikai aizmugurē, vai durvīs bet nu tur jau jākolhozēJohnLV wrote:Likt skaļruņus aizmugurē neesot labi. Tā kādreiz lasīju rakstā vai forumā par auto apskaņošanu. Ja ir vairāki skaņu avoti, tad veidojas putra. Labākais esot, kā Raa saka, vidi ar pīkstuļiem priekšā oriģinālajās vietās. Stkls strādā kā labs reflektors. Bagažniekā var ielikt vienu kvalitatīvu basu tumbu abiem kanāliem. Uz zemām frekvencēm auss nespēj noteikt skaņas avota vietu, tamdēļ nav nozīmes, kur tas atrodas.
lūdzu sīkāk par ''kolhozēšanu''kosmoss19 wrote:mk2 normālas tumbas var ielikt tikai aizmugurē, vai durvīs bet nu tur jau jākolhozē
podiumu taisīšana jau arī ir kolhozēšana. No rūpnīcas lielākai daļai mk2 durvīs vispār nav tumbas paredzētas , bet tiem kas ir ar ir 10 vi 13cm kas nav nekas dižs. MK2 bija paredzets tieši skaņai nevis mūzikai uz kādiem 2 KWmk2dīzelis wrote: lūdzu sīkāk par ''kolhozēšanu''abas rokas kreisās, vai?
Uztaisi podiumus, ieliec 16cm skaļruņus durvīs, pīkstuļus pie stoikām vai spoguļu plastmasām, filtrus zem abšivkas, un vidējām frekvencēm derēs mk2 standarta skaļruņi panelī. Subītis grabažniekā un aiziet, ko vēl vairāk.
Tas, ka divkomponentu ovālnieces iestumt aizmugurējā plauktā, sapiš*t to, ir vieglākais veids kā tikt pie skaņas (skaņas nevis mūzikas), nav tomēr vienlaikus arī labākais veids.
Skaņas kvalitate protams laba lieta, bet tādēļ es neupurēšu dizainu. Un vispar kam tad inžinieri paredzēja aizmugurē tumbas?mk2dīzelis wrote:un kāpēc viss jāatstāj tādos rāmjos kā no rūpnīcas?
Tad jau auto audio vispār nav nepieciešams ražot, lai visi zipā apkārt ar oriģinālajām audio sistēmām!
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests