Jau kādus 2 mēnešus vizinos apkārt ar savu BORATU-tika mērķtiecīgi meklēts GOLFS/BORA pelēkā krāsā, universālis, ar dīzeli un pēc iespējas mazāk ekstrām.Pēc ilgas un nomocošas meklēšanas tika atrasts šis aparāts, nomocošas dēļ tā ka tirgotāji pie mums ir riktīgi kretīni un kakā ausī ka maz neliekas....bet nu tas ir aiz muguras un nu esmu ticis pie šis boras kura tika pārdēvēta par BORATU( šis tuning
-gads 2001
-dzinējs 1,9 TDI PD 85kw-tirgotājs mazliet bija vīlies, jo tirgoja kā švakāku-līdz ar to pakāsa kapeiku
-kārba 6 ātrumi uz priekšu un R-ALLY-te atkal tirgotājam bija nervi čupā, jo pa cik domāja ka ir mazāk kilovatu , tad arī domāja ka ir 5 ātrumi uz ātrumkloķa cipars arī bija padzisis tādēļ pērkot turēju muti ciet
-ekstras: kondicionieris un krūīzs-meklēju tieši šitādu salikumu (ar elektroniku man vienkārši ir ĻOTI slikta pieredze)
-pa šo laiku tika nomainīta zobsiksna ar ruļļiem+siksna ar spriegotāju ģenerātoram+filtri+ eļļa IZRĀDĀS, KA PD vajag tikai un vienīgi šim motoram paredzēto savādāk var ātri beigties viss pasākums ar PD
-notonēti logi lai sīkais neizcepās aizmugurē un tīri dēļ drošības-lai var drošāk turēt mantas salonā
-uzlikti logiem "spoilerīši" ar tīri praktiska lieta---čālis gan veikalā bija grūti pierunājams, ka bora ir tas pats golfs
Patīkamās lietas-turbīna patīkami svilpj-pārslēdzoties var dzirdēt patīkamu skaņu-degvielas patēriņš sākumā likās nereāls sākot no 4,7 līdz maksimumam 5,6 (ņemot vērā visus iepriekšējos auto kuriem zem 12 nekad nekas mazāk nebija likās, ka BORATS iet uz dīzeļa smaku) tagad jau liekas, ka ja nau zem 5,5 tad jau es braucu izšķerdīgi
Lietas kuras besī---sākumā likās, ka melns salons ir baigi forši, bet nu gan par to neesmu īpašā sajūsmā, jo netīrumus tas salons pievelk šausmīgi-atliek aizbraukt uz pludmali un man jau liekas ka mašīna ir netīra...
Plānots-uz nākamo sezonu iepirkt kādus diskus R17, jo laikam lielākus es neriskēšu likt-dēļ bezceļa kurš manā galā ir daudz... un varbūt mazliet pacelt jaudu-jāpačeko cik tas ir vajadzīgs un kādi tam ir + un -