logi grab!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
man mammas mk2 taada pati probleema, cik esmu petiijis to wareetu noverst saliekot jaunas logu gumijas, jo manupraat sitajaas tas logs iisti negrib staaweet ieksaa. otrs wariants, kas iespejams ir tew, ir taads ka laika gaitaa ir panaakusas waljaa taas skruuves kas tur sliedes pa kuraam logs paarvietojas, un vibreejot sliedeem vibree arii logs.
nu tur jaw tas jox, paskaties taas sliezu skruves, ja naw wainiigas taas tad jadomaa ka gumijas taisa suudus. tiko atcereejos veel treso iespeeju ka warbuut logam ir atskruuveejusies taa sliede kas vinju savieno ar paareejo sisteemu un taapeec tur viss grab. nu znacit nem nost apsivkas un parbaudi visas skruuves kas saistiitas ar logu.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
inchiks
es tev gribeju pajautāt ar ko tu pako savu zveru ja ar bituma lentu tad cik kārtas liec?
Paldiesinsh
Paldiesinsh
Inchiks
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
inchiks
es klāju divas kārtas ar bituma lentu esmu noklājis grūti pieejamās vietas pārējo klāshu ar stp vibroplastu nez incara ir vins zb jau ar to bitumu bet labi ir sanacis pec manam domam 
Inchiks