vai kaads nezin, kaadi panelji veel vareetu dereet mk2, bez lielas ķirurģiskas iejaukshanaas
doma varbuut par vento paneli.. or smth..
mans golfs vnk pretigi grab pa bedreem, brugiem.. ( bet nu saprotu, ka taa nav vieniigaa probleema )
Kavacky wrote:Vento panelis = Mk3 panelis.
Bet grabēšanas jautājums slēpjas citur, ne paneļa maiņā. Tas slēpjas izolācijās un grabošo vietu apzināšanā.
nu Jaa, pashsaprotamiKavacky wrote:Nu skaties pats, kas tev grab. Teorijā var grabēt dajebkas. Atrodi skaļāko, izolē, meklē tālāk... neko labāku neizdarīsi.
Man kādreiz plastmasas panelis grabēja, jo bija nolūzuši skrūvju stiprinājumi uz priekšpusi (skrūvju gali izznāk, tur kur salona filtrs un stikla tīrītāja motors). Tos nolūzušos plastmasas gabalus var piekausēt atpakaļ ar drātīm, vai sietu. Es toreiz nopirku citu plastmasnieku ar veseliem stiprinājumiem. Viņu padauzot ar roku, vietām bija dzirdama neliela graboņa. Tad es viņam visās šķirbās sadzinu iekšā silinkona hrmētiķi. Panelis palika smagāks un vairs negrabēja nekas. Tik kādu gadu salonā smaku varēja just..:Zigis:. wrote:Sveiki,
vai kaads nezin, kaadi panelji veel vareetu dereet mk2, bez lielas ķirurģiskas iejaukshanaas![]()
?
doma varbuut par vento paneli.. or smth..
mans golfs vnk pretigi grab pa bedreem, brugiem.. ( bet nu saprotu, ka taa nav vieniigaa probleema )
Es arī viņu aplīmēju ar speciālajiem materiāliem, bet ar silikonu aizpildīju iekšējos tukšumus, tur neko speciālāku nevarēju izdomāt. Panelis ir sakniedēts (sakausēts) no vairākām detaļām, kas pie vibrācijas savstarpēji saskaras, un rada graboņu. Ārēja aplīmēšana to pilnībā neārstē.mk2dīzelis wrote:Lai gadu nebūtu jābraukā smirdoņā tak var noziedot savus 20Ls priekš speciāliem materiāliem.![]()
Plastmasas panelis vairs negrab.
Piestiprinātas atpakaļ paneļa skrūves ar kniedēm + šķidro metālu, kā arī viss panelis izlīmēts ar plānu vibroplastu + vibroplastam pa virsu skaņas izolācijas ''švammīte''.
Esmu ļoti apmierināts, jo pirms tam, kaut pa nelielām bedrēm panelis ŠAUSMĪGI grabēja.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests