Kā sagatavot buferus krāsošanai?

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Kā sagatavot buferus krāsošanai?

Post by Elijah » 15.10.2011, 20:05

Kā labak sagatavot buferus krāsošanai, un ar ko labāk krasot, kas ir ar baloniņu krasam uz bufera?
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

neko

Re: Kā sagatavot?

Post by neko » 15.10.2011, 23:56

Krāsa ir speciālā buferu krāsa, kas ir nopērkama krāsu veikalos, maksā ap ~5ls baloniņš.
Kārtīgi jānotīra, jāattauko un aidā.

Starpcitu ir posti par šito tēmu, pameklē, tur ir daudz padomi.
Man liekas, ka Kavacky teica, ka varot ar melno kurpju smēru pāriet pāri un ilgi turoties un nekas nav jākrāso. :D
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"

Elijah
VW: MK2
Has thanked: 90 times
Been thanked: 18 times

Post by Elijah » 16.10.2011, 07:55

Pamekleshu, bet vajag kartigu padomju vici zabaku smeri, ta ir sentevu metode ar zabaku smeru, visus moldingus ar vinju ja pariet tad spiid un laistas :),
Kad bushu pabeidzis berzties krasoties tad ar zabakusmeru darboshos :D
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana

GG.
VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
Has thanked: 283 times
Been thanked: 576 times

Post by GG. » 16.10.2011, 16:17

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”