Golf MK3 tahometrs
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf MK3 tahometrs
Man ir tāds jautājums, vai ir iespējams golfam mk3 1.9 TD, kuram tagad ir spidometrs kopā ar pulksteni, ielikt spidometru ar tahometru. Vai piesprauzhot to stekeri man rādis apgriezienus? Vai kā zināt ka tahometrs rādīs pareizi?
Re: Golf MK3 tahometrs
Jā, rādīs; rādīs pareizi.
Vienīgā man zināmā nesaderība ir - mēdz būt tā, ka TDI panelis neder TD un otrādi.
Vienīgā man zināmā nesaderība ir - mēdz būt tā, ka TDI panelis neder TD un otrādi.
Trešajiem golfiem ir divu veidu paneļi: analogie un ciparu. Atšķirt tos var diezgan viegli - pirmajiem biltiņa guļās uz stienīšiem.
Es neesmu mēģinājis analogo likt ciparu vietā, bet cik atceros, Elza saka, ka tie nesadēr.
Bet kā pareizi teica Kavacky, ja ieliksi analogo ar tahometru, tam ir jārada.
Es neesmu mēģinājis analogo likt ciparu vietā, bet cik atceros, Elza saka, ka tie nesadēr.
GTI TDI "20 Jahre Edition" - sold.
P.S. Juridiskie pakalpojumi, tipogrāfija, tulkojumi.
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
Dīzeļdzinēju un auto elektronikas remonts, tūnings un tml. pakalpojumi. t.29838680
nu sk... paldies par info... bet ir doma likt parasto un taisiit vinju vizuaali smukaakuHUNTER wrote:Trešajiem golfiem ir divu veidu paneļi: analogie un ciparu. Atšķirt tos var diezgan viegli - pirmajiem biltiņa guļās uz stienīšiem.
Tik nepārcenties, ar tām plazmām mēdz būt visādi brīnumi, ja rīkoties neuzmanīgi 
HUNTER wrote:Tik nepārcenties, ar tām plazmām mēdz būt visādi brīnumi, ja rīkoties neuzmanīgi
ok ...paldies par brīdinājumu !
Jā.Smupex wrote:un vai der no 1.9 TD ?