VR6
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
VR6
Sveiki. Ir doma par vr6 iegādi. Vai kāds ar pieredzi var pateikt apmēram cik ir vidējais patēriņs uz 100km?
Re: VR6
Sveiks!
Nu ar VR6 ir ļoti pasmagi noteikt vidējo patēriņu, jo katram tas kājas spiediens un braukšanas stils ir savādāks..
Personīgi man.... leju tikai un vienīgi E98 nestē un sēņojot (uz 90 pa šosi) var dabūt pat 7l pilsētā tie būs 9-10l.....
Nu ar VR6 ir ļoti pasmagi noteikt vidējo patēriņu, jo katram tas kājas spiediens un braukšanas stils ir savādāks..
Personīgi man.... leju tikai un vienīgi E98 nestē un sēņojot (uz 90 pa šosi) var dabūt pat 7l pilsētā tie būs 9-10l.....
Lai cik smieklīgi vai tupi nebūtu, bet mūsdienās ir ļoti liela tendence staipīt krāniņu ar to kuram lielāks patēriņš 
Nu jā un aizmirsu piebilst vēl vienu lietu - patēriņš jau arī atkarīgs cik nobraukts ir motorīts! Tāpēc arī tautās ir radusies tāda amplitūda no 9 līdz 14L
Iepriekšējam VR6 bija par 1-2L augstāks patēriņš nekā šim, bet tajā tika liets E95.
Nu jā un aizmirsu piebilst vēl vienu lietu - patēriņš jau arī atkarīgs cik nobraukts ir motorīts! Tāpēc arī tautās ir radusies tāda amplitūda no 9 līdz 14L
Iepriekšējam VR6 bija par 1-2L augstāks patēriņš nekā šim, bet tajā tika liets E95.
Kur un apmēram pa cik varētu dabūt vr6 dzinēju pilnā komplektā?
Mk3 kuri ir piedāvājumā tādi neīpaši labā stāvoklī. Varbūt sanāktu izdevīgāk ielikt savā mk3 vr6 dzinēju.
Mk3 kuri ir piedāvājumā tādi neīpaši labā stāvoklī. Varbūt sanāktu izdevīgāk ielikt savā mk3 vr6 dzinēju.
Un kur garantija ka tas motors nav riktīgs kaķis maisā? Pie pircēja tak nejauksi laukā lai apskatītos kas lācītim vēderā. Tā ir tīrākā laimes spēle!
Es personīgi paņemt visu pilnā komplektācija un skatītos kāds stāvoklis. Pabrauktu un tad domātu ko izdevīgāk celt augšā.
VR6 nav parasts motorīts ar ko opītis brauc pēc piena sestdienas vakarā un svētdien uz baznīcu... tā kā vairums tāpat viņi ir nobraukti.
Man personīgi ir izdevies no mazīstamā dabūt izcilu VR6 kuram pirms 40.000km ir bijis kap remonts un riktīgs kap. remonts nevis tik eļļas samainītas
Šodien izvizināju biedru brand, tad nu šis var ierakstīt iet vai neiet
un pie visa tā ka lamda ir uz galu un viens gaisa mērītājs - baigi liesa degviela iet iekšā.
Es personīgi paņemt visu pilnā komplektācija un skatītos kāds stāvoklis. Pabrauktu un tad domātu ko izdevīgāk celt augšā.
VR6 nav parasts motorīts ar ko opītis brauc pēc piena sestdienas vakarā un svētdien uz baznīcu... tā kā vairums tāpat viņi ir nobraukti.
Man personīgi ir izdevies no mazīstamā dabūt izcilu VR6 kuram pirms 40.000km ir bijis kap remonts un riktīgs kap. remonts nevis tik eļļas samainītas
Šodien izvizināju biedru brand, tad nu šis var ierakstīt iet vai neiet
aizmirsu pašu galveno cenu..... godīgs VR6 dzinējs + kārba + vadība + pravodka būs savi 600Ls, tas ir gandrīz tik pat pa cik ss.lv var atrast jau pilnā komplektācijā auto
Ar vārdu godīgs es biju domājis - NENOJĀTS!
Ar vārdu godīgs es biju domājis - NENOJĀTS!
Ja varētu motoru atsevišķi nopirkt tad arī kapitālo remontu uztaisītu. Vnk manam mk3 ir ļoti laba bundža, bet motor pa švaku 
tieši tā un tad tu arī zināsi kas ir kas.... protams var smagi noveikties un dabūt labu motoru, bet es uz to cerības neliktu nemaz! protams ja naudas ir tik daudz, tad jau var riskēt..... bet ja viņas būtu tik daudz... tad šāds jautājums nebūtu 
motors uz goda un bundža caura nav. spēks jau labs iekšā, bez šaubām.d3m0n wrote:
Šodien izvizināju biedru brand, tad nu šis var ierakstīt iet vai neietun pie visa tā ka lamda ir uz galu un viens gaisa mērītājs - baigi liesa degviela iet iekšā.
bet pirmais vajag pabraukt ar vairākiem mk3- dažāda tilpuma un beigās pabraukt ar vr6.
un kā tur bija ar to vr6 motoru kaiti- mazliet ēd eļļu.
pēc pāris mēnešiem, jāni, iesaku atbraukt uz ogri un tikt pavaizinātam ar vr6, kuram lielākā daļa zirgu ir stallī
stay still
Esmu braucis ar pasatu vr6 bet nu nepārāk labā stāvoklī likās jau ka iet labi bet drošvien kad ja viss ir ok motoram ir jāiet labāk. Jāsāk tad mēģināt ss.lv ķert mirkli kad ir kāds normāls pārdošanā.
Aaaa nu jā par eļļas rīšanu ir tāda lieta.... daudz no tā bīties nevajag.... Ja VR6 neēd eļļu, značit ar viņu nav kaut kas ok 
Protams tas viss ir saprāta robežās
Negribu tagad kļūdīties, bet man liekas ka bija 1000km 100ml
Protams tas viss ir saprāta robežās
Negribu tagad kļūdīties, bet man liekas ka bija 1000km 100ml
Labāk pa forumiem pameklē un pie ss.lv tik kā pēdējā ķēries! no foruma ja iesmērēs vismaz vēl pakaunināt publiski varēsi, bet no ss.lv aizies ar galiem un nebūs uz ko pat atskatīties!Janis19 wrote:Esmu braucis ar pasatu vr6 bet nu nepārāk labā stāvoklī likās jau ka iet labi bet drošvien kad ja viss ir ok motoram ir jāiet labāk. Jāsāk tad mēģināt ss.lv ķert mirkli kad ir kāds normāls pārdošanā.