Mk2 UK uz Euro!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Mk2 UK uz Euro!
Cik grūti un pisīgi tas ir? Kāds ir to darijis jau?
Ride till rust...
Power steering is for pussies...
Re: Mk2 UK uz Euro!
Vai Mk2 ir tādā cenā, lai tas atmaksātos? Tak transportēšana vien izmaksās vēl vienu mašīnu.
Mk2 UK uz Euro!
Ko tu vispār ar to gribēji pateikt?
Ko tu vispār ar to gribēji pateikt?
Kā teica mans vectēvs:"Es esmu tavs vectēvs!"
Transportēšu pats, nu tāda doma vnk.
Ride till rust...
Arī pašam vedot... degviela vien pusmašīnas cenā. Tur točna jābūt kaut kam apzeltītam, lai tā censtos.
Nu aplzeltīts gluži nav, bet Rallijs gan ir 
Ride till rust...
Un kā tur ar elektroinstalācijām
cik grūti ir tas? no elektrības maz saprotu...
Ride till rust...
A kas ar elektroinstalācijām? Briti arī vadus otrādi liek, vai? Plusu pie mīnusa slēdz un pretēji? 
nē es domāju pārvilkt visu uz otru pusi nav baigais hc?
Ride till rust...
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
mk2 nav tik daudz vadus lai samainit visus uz euro versiju,vai parveidot.isteniba vajadzes virzbuvi nedaudz parmetinat,nav viss simetriski viniem,bet ari nav problemaRaivijs wrote:nē es domāju pārvilkt visu uz otru pusi nav baigais hc?
tel. 22347143
mk2 jau vissi caurumi prieks stures parliksanas uz otru pusi , tik kronsteini dazi japarliek uz otru pusi 
BALTIC MOTORSPORT
Nu karoč nekas monstrāls tur nav cik noprotu...
Ride till rust...