Ventilators neslēdzas!!!
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Ventilators neslēdzas!!!
Kas par jokiem var būt, ja ventilators neieslēdzas?
Pa taisno pārbaudīju, strādā abi ātrumi. Biju pielicis klāt citu releju (viņa kods - 357 919 506), kad motors uzsilis un ventilatoram būtu jāslēdzas - nekādas reakcijas. Vēlāk nomainīju devēju/slēdzi radiatorā, bet nekādu izmaiņu. Visi drošinātāji ir ok (relejā pašā 5 un 20v un arī lielais), arī salonā esošajā blokā viss ok.
Vienīgi jautājums ir vēl šāds par to releju - viņam masa taču iet pa vadiem nevis caur skrūvēm, ar kurām piestiprinās pie virsbūves, vai ne? Kur vēl var tas joks slēpties??? Vados? Vai arī pamēģināt vēlreiz pielikt releju, kad tagad esmu nomainījis devēju/slēdzi radiatorā???
Pa taisno pārbaudīju, strādā abi ātrumi. Biju pielicis klāt citu releju (viņa kods - 357 919 506), kad motors uzsilis un ventilatoram būtu jāslēdzas - nekādas reakcijas. Vēlāk nomainīju devēju/slēdzi radiatorā, bet nekādu izmaiņu. Visi drošinātāji ir ok (relejā pašā 5 un 20v un arī lielais), arī salonā esošajā blokā viss ok.
Vienīgi jautājums ir vēl šāds par to releju - viņam masa taču iet pa vadiem nevis caur skrūvēm, ar kurām piestiprinās pie virsbūves, vai ne? Kur vēl var tas joks slēpties??? Vados? Vai arī pamēģināt vēlreiz pielikt releju, kad tagad esmu nomainījis devēju/slēdzi radiatorā???
Re: Ventilators neslēdzas!!!
Līdz cik grādiem tosolu esi uzsildījis? Normāli braucot, ja turas pie 90 grādiem, nemaz tur nebūtu jāslēdzas. 1. ātrums ir no ~94, otrais bija 110 laikam.
Ja nesiltu virs 90, nebūtu arī jautājums radies. Reizēm līdz ~95, reizēm vairāk, atkarībā cik ilgi brauc. Pārsvarā jau sanāk pa pilsētu.Kavacky wrote:Līdz cik grādiem tosolu esi uzsildījis? Normāli braucot, ja turas pie 90 grādiem, nemaz tur nebūtu jāslēdzas. 1. ātrums ir no ~94, otrais bija 110 laikam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Pēc tā, ka nedzirdu ieslēdzamies ventilatoru, kad spidometrā rāda temperatūru, kad viņš parasti slēdzās iekšā.Raa wrote:Un kā tu pārliecinājies ka rādījums spidometrā atbilst patiesībai?
Kas var būt par vainu, ja saslēdzot pa taisno, piem., ar saspraudi kontaktus temperatūras devēja štekerī notiek šādi:
saslēdzot malējos, ieslēdzas 1. ventilatora ātrums, saslēdzot masu ar vidējo, nekas nenotiek - 2. ātrums neieslēdzas.
Kur var būt vaina? Relejā vai vados?
-
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
un ka tu doma kas var buut pa vainuteddy wrote: Pēc tā, ka nedzirdu ieslēdzamies ventilatoru, kad spidometrā rāda temperatūru, kad viņš parasti slēdzās iekšā.
Kas var būt par vainu, ja saslēdzot pa taisno, piem., ar saspraudi kontaktus temperatūras devēja štekerī notiek šādi:
saslēdzot malējos, ieslēdzas 1. ventilatora ātrums, saslēdzot masu ar vidējo, nekas nenotiek - 2. ātrums neieslēdzas.
Kur var būt vaina? Relejā vai vados?
ja masa ir viena a atrumi divi
bergs wrote: un ka tu doma kas var buut pa vainu
ja masa ir viena a atrumi divi
Vaina ir vai nu relejā vai vados. Kā zināt kurā vietā?
Kā tad ir, ja tā nav pareiza? Kur tad ir vaina?Raa wrote:Nepareiza atbilde.
Ha!Kavacky wrote:+ pie + nevis masas pielika un negriezās? Iļi kak?
+ pie masas pieliku. Tā kā šajā jautājumā viss ir ok.
-
Stulbs vai izliecies????
Ja ar saspraudi saliki pa taisno lai grieztos ventilātors, bet šis negriežas. KĀDS NAH** TUR SAKARS AR RELEJIEM??????????????????????????????????
Tādu lietu kā ventilātoram ātrums viens varētu nestrādāt tev jau neienāk prātā!!!!
p.s.
Pirmo rindiņu neuztvert personīgi - esmu slims. Bet pārējo gan.
Ja ar saspraudi saliki pa taisno lai grieztos ventilātors, bet šis negriežas. KĀDS NAH** TUR SAKARS AR RELEJIEM??????????????????????????????????
Tādu lietu kā ventilātoram ātrums viens varētu nestrādāt tev jau neienāk prātā!!!!
p.s.
Raa wrote:Stulbs vai izliecies????
p.s.
Sakars tāds, ka vajag lasīt uzmanīgi visu tekstu.
Tātad vēlreiz:
1. biju salicis pa taisno no aķa uz ventilatora motoriņu vadus - strādā abi ātrumi.
2. biju saslēdzis ar saspraudi pa taisno kontaktus, kuri ir vadam, kas spraužas virsū uz devēja, kuru, savukārt, ieskrūvē radiatorā. Šajā gadījumā 2. ventilatora ātrums nestrādāja.
Vai tagad ir skaidrāks? Tāpēc arī jautājums - kur visticamāk ir vaina - vados vai relejā?
-
Bļaut mēs visi mākam... Sācis būtu ar to ka normāli uzraksti (lai arī es saprastu). Un nevajag katrā forumā rakstīt kko savādāk....
Runājot par tēmu - jāzvana cauri viss vads, ja jau releju tu mainīji un nekas nemainījas.
Runājot par tēmu - jāzvana cauri viss vads, ja jau releju tu mainīji un nekas nemainījas.
Es jau nebļauju. Un ja salīdzināsi, abos forumos sākums ir tieši tāds pats.Raa wrote:Bļaut mēs visi mākam... Sācis būtu ar to ka normāli uzraksti (lai arī es saprastu). Un nevajag katrā forumā rakstīt kko savādāk....
Jap, jāzvana, tik testeri vajag, kura man nav.