salons mk4
salons mk4
ir iespeeja samainiit salonu uz smuki gaishi dzeltenu, tapeec jautaajums - cik liels chakars tas ir un vai to veerts? paklaajs, cik daudz jaadiiraa nost, lai to iznjemtu? jumts, liimeets, vai uz klipshiem? varbuut kaads ir mainijis?
Re: salons mk4
Man savukārt ir jautājums, vai kāds ir dīrājis nost dizaina panelīšus (tipa koka), no durvju kokturiem? vieglie tie noņemami? vēlos aplīmēt ar citas krāsas plēvi. Besī arā tas koks ((
susiss wrote:ir iespeeja samainiit salonu uz smuki gaishi dzeltenu, tapeec jautaajums - cik liels chakars tas ir un vai to veerts? paklaajs, cik daudz jaadiiraa nost, lai to iznjemtu? jumts, liimeets, vai uz klipshiem? varbuut kaads ir mainijis?
Paskaties šo te un pamēģini. Ja nu tev ir šādi apšuvumi. http://www.youtube.com/watch?v=mrdCPKlRgHMFlexo wrote:Man savukārt ir jautājums, vai kāds ir dīrājis nost dizaina panelīšus (tipa koka), no durvju kokturiem? vieglie tie noņemami? vēlos aplīmēt ar citas krāsas plēvi. Besī arā tas koks ((
Tā tagad šo zināšu ka noņemt. Paliek vel pasažieru durvīs tos štruntus noraut. Kāds ir to darijis?

ar skrūvgriezīti atlauz tākā vaļā prātīgi, bet labāk no apakšpuses, lai neredz gadījumā ja sačakarē un tur būs 2 skrūves uz paliela + skrūvgriezi un laikam bija 3 mazākas arī uz + skrūvgriezi..Flexo wrote:Tā tagad šo zināšu ka noņemt. Paliek vel pasažieru durvīs tos štruntus noraut. Kāds ir to darijis?

Paldies! Jāsameklē smuku tievu skrūvgriezni un jāsūta labu karbon-plēvi aplīmēšanai. foto pēc tam! )
noņemu pusi no ručkas. bet iekšpusē tas s..da koka gadals nekā nestiprinās! laikam ielīmēts. tizli..
Nau ko ..īst
Smuki aizstumsi plēvi ar "sviesta nazi" garām ar fēnu pasildīsi un apgriez pa riņki. Būs labs.
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
man ar pie ši paša jautājuma ir jautājums
4 golfam var ielikt kreslus no golf 5 vai 6 vai no GTi ???

4 golfam var ielikt kreslus no golf 5 vai 6 vai no GTi ???