Golf Mk2 zirneklis
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf Mk2 zirneklis
Sveicinati. Kads waretu man pateikt cik apmeram lielam butu jabut 1.8 motora zirnekja trubu diametram.
Re: Golf Mk2 zirneklis
Man domāt ka nevajadzētu būt mazākam nekā tam diametram kas nāk no galvas ārā! Un no lielāka īsti jēgas nekāda nebūs!
Kādz palabo ja kļudos!
Kādz palabo ja kļudos!
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
uz dullo taisīt ir bezjēdzīgi. visu var aprēķināt pēc formulām, bet man viņas nav pa rokai.Lauriko wrote:Man domāt ka nevajadzētu būt mazākam nekā tam diametram kas nāk no galvas ārā! Un no lielāka īsti jēgas nekāda nebūs!
Kādz palabo ja kļudos!
gribu daudz zirgus, kas ēd kā 3 pusprāguši ēzeļi 
jo spēks ir KVĒPOS

jo spēks ir KVĒPOS
lai nav jauns topiks jataisa uzjautasu te jo tema apm. vienada! labak taisit zirnekli un izpludi 4-2-1 vai 4-1? uz mk2 2.0 16v? tiek izmantots uz trases sad tad. un dazreiz kadam drag! 
audi coupe 1983 waiting for 2.2 10vt (under construction) (BK-3760)
vw mk2 1988 2.0 16v (in garage under construction)(DD-1200)
-
manuprāt labāk būs 4-2-1Archey wrote:lai nav jauns topiks jataisa uzjautasu te jo tema apm. vienada! labak taisit zirnekli un izpludi 4-2-1 vai 4-1? uz mk2 2.0 16v? tiek izmantots uz trases sad tad. un dazreiz kadam drag!
e-bay var dabūt zirnekli priekš tāda
gribu daudz zirgus, kas ēd kā 3 pusprāguši ēzeļi 
jo spēks ir KVĒPOS

jo spēks ir KVĒPOS
Viennozīmīgi 4.2.1. Ja nemaldos tad 4-1 saplūšanas punktā būs milzonīga temperatūra. Palabojiet ja kļūdos.Archey wrote:lai nav jauns topiks jataisa uzjautasu te jo tema apm. vienada! labak taisit zirnekli un izpludi 4-2-1 vai 4-1? uz mk2 2.0 16v? tiek izmantots uz trases sad tad. un dazreiz kadam drag!
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Jā kaukad bskatijos un esu ebay vinus redzejis bus japalur!
Ok paldies!
audi coupe 1983 waiting for 2.2 10vt (under construction) (BK-3760)
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
cik es esmu dzirdejis 4.1 labaaks
mēs taisijaam astrai
un nekas nekarst un ir ok
ja būs PC un ja es atcerēšos rīt iemetīšu bildes
mēs taisijaam astrai
ja būs PC un ja es atcerēšos rīt iemetīšu bildes
VĀRDS - PĒTERIS
Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Nr. - 26225167
skype - peterisruginis

Tak paņem un nokopē no kāda firmas zirnekļa. (vai e-baya - tie visi ir labu firmu pakaļdarinājumi)