Kabrio jumts mainja
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Kabrio jumts mainja
Vsem preved i sveiki! kur6 var samainit jumtu vw golf1?????????????????????????????????? kur atrast tadu cilveku???????
Re: Kabrio jumts mainja
Pasūti jaunu jumtu no eBay, un uzstādi pats izmaksas ap 500Eur, vai ved uz kādu kantori pāršūt.
"Pie Landkrūzera te tika katrs trešais vīrelis
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
Lai savilktu galus, jāzog benzīntankos dīzelis" - Eliokopters
jumts jau nopirkts, pec tam troses. no ebay. izlikti jau kadi 200 Ls! nevaru vinju uzlikt, laikam pa maz smadzenju 
Nu,nu nekā megasarežģīta tur nav, sāc ar priekšas skrūvītēm un pamazām uz aizmuguri, tikai uzmanīgi ar sānu piespiedējiem, tie ir diezgan mīksti un pielīmēti, bet tā līme ir elastīga un uzmanīgi var noņemt.
Iesaku ļoti precīzi nomērīt aizmugures stikla atrašanās vietu no noņemtā jumta un izgriezt precīzi tajā pašā vietā, jo citādi nevarēsi normāli nolocīt jumtu. Man vislielākā bēda bija ar aizmugures trosi, kas ievelk jumtu vietā, nekādi negribēja ievilkties, varbūt tur kāda speciāla smēre jālieto?
Vispār nezinot neko par to procesu, divās dienās galā tiku.
Iesaku ļoti precīzi nomērīt aizmugures stikla atrašanās vietu no noņemtā jumta un izgriezt precīzi tajā pašā vietā, jo citādi nevarēsi normāli nolocīt jumtu. Man vislielākā bēda bija ar aizmugures trosi, kas ievelk jumtu vietā, nekādi negribēja ievilkties, varbūt tur kāda speciāla smēre jālieto?
Vispār nezinot neko par to procesu, divās dienās galā tiku.
vot neka nevaru ievilkt ar aizmugurejo trosi jumtu sava vieta?? man ta ir mega problema, ieprieksejas troses parplisa. ka to pareizi jadara! bajdos jumtu sabojat, ! un to logu vel jaievieto pareizi. dibens mati koro4e! 
Mazliet atloki to augšējo maliņu platāk, nekas traks tur nebūs, tad sapūt visu bagātīgi ar silikona aerosolu un pārmaiņus vienu un otru pusi velc iekšā, pievērs uzmanību, lai apakšējā apaļā mala nostājas precīzi, pēc tam vairs neizlabosi.
Veiksmi!
P.S. Es stiklu ieliku jumtā pirms jumta uzlikšanas, baidījos, ka pēc tam būs grūtāk, tur tomēr vajag precīzi un līmēt arī obligāti... hvz.
Veiksmi!
P.S. Es stiklu ieliku jumtā pirms jumta uzlikšanas, baidījos, ka pēc tam būs grūtāk, tur tomēr vajag precīzi un līmēt arī obligāti... hvz.