Par cik pats pēdējā gada laikā esmu gājis visādām motora ķibelēm cauri, tur var diezgan ātri sanākt sūdi
deivisk Bēšais
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: deivisk Bēšais
Esi pārliecināts ka tikai šāles vajadzēja mainīt, vismaz nocēli vārstu vāku un nočekoji sadalenes un kakliņus? Es gan tādus remontus neesmu veicis, bet man šķiet ka pēc eļļas bada būtu prasījies motoru izjaukt, izskalot eļļas kanālus un iespējams uzpulēt virsmas sadalenēm, kakliņiem, kloķenei. Pašam bija plastmasa no windage tray sagājusi eļļošanās sistēmā, par cik vajadzēja virzuļus mainīt tad tāpat motoru bija jāaizjauc, beeeeet ja es būtu tupa atstājis visu kā bija un mēģinājis skalot ar eļļu, tad točna tur kloķenei, galvai un sadalenēm būtu kapi
.
Par cik pats pēdējā gada laikā esmu gājis visādām motora ķibelēm cauri, tur var diezgan ātri sanākt sūdi
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Kloķenes sadalenes arī noņēmu, bet tur pat skrāpējumu nebija, klaņu sadelenes gan lupatās bija. Protama, ka vajg pilnu skalošanu un jaukt to motoru ārā, bet plāni ir citi tāpēc baigi neiespringu, redzēs kā būsarniks8 wrote: ↑26.07.2026, 18:13Esi pārliecināts ka tikai šāles vajadzēja mainīt, vismaz nocēli vārstu vāku un nočekoji sadalenes un kakliņus? Es gan tādus remontus neesmu veicis, bet man šķiet ka pēc eļļas bada būtu prasījies motoru izjaukt, izskalot eļļas kanālus un iespējams uzpulēt virsmas sadalenēm, kakliņiem, kloķenei. Pašam bija plastmasa no windage tray sagājusi eļļošanās sistēmā, par cik vajadzēja virzuļus mainīt tad tāpat motoru bija jāaizjauc, beeeeet ja es būtu tupa atstājis visu kā bija un mēģinājis skalot ar eļļu, tad točna tur kloķenei, galvai un sadalenēm būtu kapi.
Par cik pats pēdējā gada laikā esmu gājis visādām motora ķibelēm cauri, tur var diezgan ātri sanākt sūdi![]()
-
Aizbrqucu uz tehnisko. Džeks enbija baigi apmierināts, ka atbraucu ar Golfu.
Salika 2niekus. Viena lieta gan man izbesīja - 2 par to, ka atskrūvējusies amartizatora skrūve apakšā. Aizbraucu uz garāžu, baudu visuas skrūves, tā arī neatradu nevienu skrūvi, kas būtu "atskrūvējusies". Vai džeks bija pālī, nepatika sēdināts golfs vai man rokās tik maz spēka, ka nevaru pievilkt viņas. Lieku domas uz to spēku, tak nevar būt, ka TA spečuks ir based.
Katrā ziņā, ripinos apkārt ar smaidu sejā
Salika 2niekus. Viena lieta gan man izbesīja - 2 par to, ka atskrūvējusies amartizatora skrūve apakšā. Aizbraucu uz garāžu, baudu visuas skrūves, tā arī neatradu nevienu skrūvi, kas būtu "atskrūvējusies". Vai džeks bija pālī, nepatika sēdināts golfs vai man rokās tik maz spēka, ka nevaru pievilkt viņas. Lieku domas uz to spēku, tak nevar būt, ka TA spečuks ir based.
Katrā ziņā, ripinos apkārt ar smaidu sejā
-
Beidzot salaboju, ka climatroniku var diagnosticēt ar PC.
Daudz kļūdu bija, gandrīz visas nodzēsās, izņemot, vienu motoriņu. Viņš strādā, bet climatroniks neatpazīst pozīciju, visu laiku rāda, ka atvērts uz 100%,pēc AI ziņām, tas nozīmē, ka viņam platē ir problēma, ka nesūta signālu jo vadus arī izzvanīju. Dēļ tā arī climatronika, ITKĀ, metas ekrānās tas HE.
Atradu 2 trubas, kas bija cauras un vilka gaisu iekšā, tad motoram visu laiku liesais.
Principā, diena pa pakaļu
Daudz kļūdu bija, gandrīz visas nodzēsās, izņemot, vienu motoriņu. Viņš strādā, bet climatroniks neatpazīst pozīciju, visu laiku rāda, ka atvērts uz 100%,pēc AI ziņām, tas nozīmē, ka viņam platē ir problēma, ka nesūta signālu jo vadus arī izzvanīju. Dēļ tā arī climatronika, ITKĀ, metas ekrānās tas HE.
Atradu 2 trubas, kas bija cauras un vilka gaisu iekšā, tad motoram visu laiku liesais.
Principā, diena pa pakaļu
- Attachments
-
- IMG_20260801_143345.jpg (186.47 KiB) Viewed 261 times
-
- IMG_20260801_150800.jpg (236.51 KiB) Viewed 261 times
-
- IMG_20260801_133738.jpg (221.11 KiB) Viewed 261 times
-
- IMG_20260801_121852.jpg (233.79 KiB) Viewed 261 times
-
Ah, laikam biju jau piemirsis kā tas ir, kad visu laiku kaut kas jālabo.
Cauras gofras, motra spilvenam nolūza skrūve, climatam glučī diagnostika, itkā vadi vietā, vienā pusē tumbām čakarējas signāls...
Darbu vairāk nekā laika
Cauras gofras, motra spilvenam nolūza skrūve, climatam glučī diagnostika, itkā vadi vietā, vienā pusē tumbām čakarējas signāls...
Darbu vairāk nekā laika
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kāpēc tieši cayenne? Lai būtu porkes ieplūdnieks?
Gan jau par pareizo naudu varētu nodot tev 3.2 B6, jo izskatās, ka nepienāks tā diena, kad es saņemšos to auto izjaukt. Tas dzinējs gan ir teorētiski švakāks (irrelevant, ja nav turbo es teiktu), jo lietā, nevis kaltā kloķvārpsta, bet grieze tuč vairāk nekā cayennei, jo ir FSI un attiecīgi augstāka kompresija. Bet nu cayennei, ja pareizi atceros, varēja būt gan ar lieto kloķeni, gan ar kalto.
Vēl ar skaņu neesi ticis galā?
-
Ar FSI esot lielāka problēma savu savienošanā. Proootams, ka nezinu vai tā ir taisnība, bet ja ASRocks tā saka, tad gan jau, ka taisnībaGatisGirdenis wrote: ↑10.08.2026, 20:34Kāpēc tieši cayenne? Lai būtu porkes ieplūdnieks?
Gan jau par pareizo naudu varētu nodot tev 3.2 B6, jo izskatās, ka nepienāks tā diena, kad es saņemšos to auto izjaukt. Tas dzinējs gan ir teorētiski švakāks (irrelevant, ja nav turbo es teiktu), jo lietā, nevis kaltā kloķvārpsta, bet grieze tuč vairāk nekā cayennei, jo ir FSI un attiecīgi augstāka kompresija. Bet nu cayennei, ja pareizi atceros, varēja būt gan ar lieto kloķeni, gan ar kalto.
Vēl ar skaņu neesi ticis galā?![]()
Esmu, esmu, slikts lodētājs
-
Vakardien beidzot sagribēju salabot kondišku, gāzi iepildīja, spiediens turas, tagad jāmēģina saprast kāpēc nestrādā.
Atradu 2 vadus, kas atbild par to vai padot signālu kondicionierim, ka viņš var ieslēgties.
1 vadu atradu, kas pasaka, ka no climatronika puses viss ok un varam strādāt, otrs vads, ka climatroniks neredz, ka motors ir ieslēgts, to gan es neatradu.
"AC Readiness" tgd rāda 1, bet "Engine start" nemainas lai ko darītu.
Atradu 2 vadus, kas atbild par to vai padot signālu kondicionierim, ka viņš var ieslēgties.
1 vadu atradu, kas pasaka, ka no climatronika puses viss ok un varam strādāt, otrs vads, ka climatroniks neredz, ka motors ir ieslēgts, to gan es neatradu.
"AC Readiness" tgd rāda 1, bet "Engine start" nemainas lai ko darītu.
- Attachments
-
- IMG_20260811_085737.jpg (268.41 KiB) Viewed 200 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Baigi neticu. Lielākā problēma ir fakts, ka kruīzu vairs nevar piemuhļīt ar vadiem, jo tur sākās vadība ar CAN. Pārējais viss ir ± tas pats, kas jebkurš 3.2 iekš mk3. Jāπsās grozies kā gribi.
-
Kad šitais vr6 atkal aizies pie dieviemxtad sākšu pieķertiem tam visam, līdz tam negribu šaustīt par vēl vienu lietu. Padomāšu, protams!GatisGirdenis wrote: ↑11.08.2026, 17:26Baigi neticu. Lielākā problēma ir fakts, ka kruīzu vairs nevar piemuhļīt ar vadiem, jo tur sākās vadība ar CAN. Pārējais viss ir ± tas pats, kas jebkurš 3.2 iekš mk3. Jāπsās grozies kā gribi.