Tek ūdens salonā

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Raimis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: Tek ūdens salonā

Post by Raimis » 01.09.2008, 23:19

phantomas wrote::irre: :irre: :irre: :irre: :irre:
Atiisties liidz Maartinja liimenim un tad vareesi shitos :irre: raadiit!
bet taa kaa tev dziive tam buus par iisu, tad :irre: vari raadiit sev!

:evil:
:fies:

military_girl

Post by military_girl » 02.09.2008, 00:25

oj,kaut ka aizgāja ne uz to pusi...es te gribēju tik noskaidrot ka no ūdens salonā tikt vaļā,a te jau strīdi...
es zinu,ka grūti kaut ko ieteikt,ja reāli nezin kas man tur var būt pa vainu,bet jau 100% konstatēju,ka ūdens tek stāvoša mašīna,un ka tas var būt vai nu stikls vai lūka,bet ka es jau sapratu,pašai gan nevajadzētu ņemties ar to stiklu...bet lūku gan vajag nomainīt,bet nevienam nav oriģinala lūkas mehanisma...koroče es izmisuma...
born with nothing, die with everything...

phantomas

Post by phantomas » 02.09.2008, 00:26

Saku, ka durvis ņepričom, jo zinu ko runāju ! Esmu 'military_girl' auto redzējis un braucis!
A kas tas par mārtiņa līmeni? Man līmenis ir inženieris, tā kā skatās, kam ir jāpaugas !

Katram kkur jāattīstās ! Man maza sajēga par motoriem, jūs savukārt varat attīstīties pret mani auto audio ! :P

p.s.
tas tā, mazliet asumam ! 8)
Auto audio instalācijas

Mārtiņš

Post by Mārtiņš » 02.09.2008, 11:24

military_girl wrote:oj,kaut ka aizgāja ne uz to pusi...es te gribēju tik noskaidrot ka no ūdens salonā tikt vaļā,a te jau strīdi...
es zinu,ka grūti kaut ko ieteikt,ja reāli nezin kas man tur var būt pa vainu,bet jau 100% konstatēju,ka ūdens tek stāvoša mašīna,un ka tas var būt vai nu stikls vai lūka,bet ka es jau sapratu,pašai gan nevajadzētu ņemties ar to stiklu...bet lūku gan vajag nomainīt,bet nevienam nav oriģinala lūkas mehanisma...koroče es izmisuma...
Nonjem apshivkas un paseedi mashiinaa lietainaa laikaa, un uzmaniigi paveero, kur tek. Vai arii paprasi, lai kaads ar daarza shljuuteni palej virsuu, ja nevari lietu sagaidiit ;)
Cilveeks ar niku Lauriko/Laurisko ir autostiklu meistars. Neesmu ieveerojis, vai vinjsh sheit paraadaas, bet VWM un A/S forumos vinju tochna var nokjert.
Luukai vareeja remkomplektus dabuut, pameklee.
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...

Raimis

Post by Raimis » 02.09.2008, 12:39

phantomas wrote:Saku, ka durvis ņepričom, jo zinu ko runāju ! Esmu 'military_girl' auto redzējis un braucis!
A kas tas par mārtiņa līmeni? Man līmenis ir inženieris, tā kā skatās, kam ir jāpaugas !

Katram kkur jāattīstās ! Man maza sajēga par motoriem, jūs savukārt varat attīstīties pret mani auto audio ! :P

p.s.
tas tā, mazliet asumam ! 8)
Vari buut pat Einshteins, tas tev neljauj citiem grubiit virsuu!
:fies:

military_girl

Post by military_girl » 04.09.2008, 21:24

jus, Enšteini, es atrisināju problēmu ar ūdeni- lūkas drenāžu iztīriju un tagad it ka netek- visādi sūdi iztecēja un vēl konstatēju,ka tas trosītes(kas aiziet uz salonu-taisīt kapotu vaļā) blīvejums bija vainīgs...
born with nothing, die with everything...

psh

Post by psh » 04.09.2008, 22:54

military_girl wrote:jus, Enšteini, es atrisināju problēmu ar ūdeni- lūkas drenāžu iztīriju un tagad it ka netek- visādi sūdi iztecēja un vēl konstatēju,ka tas trosītes(kas aiziet uz salonu-taisīt kapotu vaļā) blīvejums bija vainīgs...
forshi ka Tev tā:)
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with

runcis

Post by runcis » 10.11.2008, 18:12

Pa kurieni salonā pasažiera pusē lietus laikā var krāties ūdens? Lūkas notek caurulre nav aizsērējusies.

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 10.11.2008, 19:24

gar salona ventilatoru

matrix

Post by matrix » 12.11.2008, 09:21

bergs wrote:gar salona ventilatoru
:up:
Gar gaisa filtru salona ventilatoram.

runcis

Post by runcis » 12.11.2008, 14:34

matrix wrote: :up:
Gar gaisa filtru salona ventilatoram.
Ko tur var izdarīt lietas labā?

spiegs

Post by spiegs » 03.12.2008, 19:44

skatos ka 3 golfam ta ir slimiba.

JG

Post by JG » 03.12.2008, 20:29

nu man mk2 shada problema ir nowerojama, ja mk2 ilgstoshi stāv slīpi un ilgstoshi liist lietus, bet tur pie wainas ir tas, ka jamaina logu gumijas, jo shiis sawu ir nokalpojushas.
Image

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”