Atiisties liidz Maartinja liimenim un tad vareesi shitosphantomas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
bet taa kaa tev dziive tam buus par iisu, tad
Atiisties liidz Maartinja liimenim un tad vareesi shitosphantomas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Nonjem apshivkas un paseedi mashiinaa lietainaa laikaa, un uzmaniigi paveero, kur tek. Vai arii paprasi, lai kaads ar daarza shljuuteni palej virsuu, ja nevari lietu sagaidiitmilitary_girl wrote:oj,kaut ka aizgāja ne uz to pusi...es te gribēju tik noskaidrot ka no ūdens salonā tikt vaļā,a te jau strīdi...
es zinu,ka grūti kaut ko ieteikt,ja reāli nezin kas man tur var būt pa vainu,bet jau 100% konstatēju,ka ūdens tek stāvoša mašīna,un ka tas var būt vai nu stikls vai lūka,bet ka es jau sapratu,pašai gan nevajadzētu ņemties ar to stiklu...bet lūku gan vajag nomainīt,bet nevienam nav oriģinala lūkas mehanisma...koroče es izmisuma...
Vari buut pat Einshteins, tas tev neljauj citiem grubiit virsuu!phantomas wrote:Saku, ka durvis ņepričom, jo zinu ko runāju ! Esmu 'military_girl' auto redzējis un braucis!
A kas tas par mārtiņa līmeni? Man līmenis ir inženieris, tā kā skatās, kam ir jāpaugas !
Katram kkur jāattīstās ! Man maza sajēga par motoriem, jūs savukārt varat attīstīties pret mani auto audio !
p.s.
tas tā, mazliet asumam !
forshi ka Tev tā:)military_girl wrote:jus, Enšteini, es atrisināju problēmu ar ūdeni- lūkas drenāžu iztīriju un tagad it ka netek- visādi sūdi iztecēja un vēl konstatēju,ka tas trosītes(kas aiziet uz salonu-taisīt kapotu vaļā) blīvejums bija vainīgs...
Ko tur var izdarīt lietas labā?matrix wrote:![]()
Gar gaisa filtru salona ventilatoram.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests