zAz wrote:Ecotecam ir slimība PAMATĪGI rīt eļļu un 3 no 4 auto, kuru saimniekus pazīstu, ir par to sūdzējušies. Visi nav ecotec. Tikko čoma sencis nopirka astru 2001.g ar ''veco'' motoru.
PAr to, kāpēc opels ir mēsls, es nesapratu. Ja tikai gaumes lieta par vizuālo, tad labāk turēt muti ciet.
Neērti braukt? Paskaidro, kāpēc? Neērti sēdekļi? Grūti stūrēt? Kas? Es neaizstāvu opeli. Man tikai besī neargumentēti izsaucieni.
Par 2.0 dīzeli runājot, sencim ir vectra 2.0 DTL vai kaut kā tā. Viss ir ideāli. Nekas negļučī. Tas viens konkrētais aparāts, kas ir augstāk aprakstīts, noteikti ur ļoti nodzīts.
Pat nemegjini iedziljinaties te dazhu labu "ekspertu" saucamajos "argumentos"

Tie lai vel paris gadus vecaku mashiinaas koslenes zem sedekljiem lipina

Opels prastaks bus tas tiesa.. tacu nav peljama mashina - tieshi mineetie modelji. Salons bus plastmasainaks, arii brauksanas sajutas par klasiiti zemaakas, tacu uzticams tas opels tehniskaa zinjaa ir pietiekoshi un piekare arii teicami turas pa LV celjiem.
Golf MK4 ir vienkarsha, izturiga masina. Pats lietoju vw automasinu

Ecotec jau no rupnicas njammaa ellju, tas pats nav defekts - taa ir tehniska ipatniba (nepilniba) dzineejaa. Ieteiktu uzmanities arii no 1,7 dizelja motoriem (razotajs ISUZU).