Golf MK4 salidzinjauma ar citiem auto.

Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem
janchs
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: Golf MK4 salidzinjauma ar citiem auto.

Post by janchs » 16.11.2008, 14:53

IgriX wrote: Es jau ar it kaa vairak uz mk4 bet kautkur lasiju ka ķibeles ar turbīnu esot. Un vispar kam butu japieversh uzmaniba perkot MK4?
Jāpievērš uzmanība ir tikai cenai un mašīnas stāvoklim.
Skaties kādā stāvoklī motors vai kaut kur nav eļļa, pārbaudi vai visas elektrības strādā, kārba, paklausies, kā turbīna strāda( nedrīkst švilpt).
Izbrauc izjūti kā ir un tad jau zināsi. Es piemēram pirms nopirku savu MK4 izbraukājies biju ar vismaz 7 MK4 un bija ar ko salīdzināt. Tai skaitā ar benzīnieku un dīzeli.
I love diesel economy!

zAz

Post by zAz » 16.11.2008, 16:25

Ecotecam ir slimība PAMATĪGI rīt eļļu un 3 no 4 auto, kuru saimniekus pazīstu, ir par to sūdzējušies. Visi nav ecotec. Tikko čoma sencis nopirka astru 2001.g ar ''veco'' motoru.
PAr to, kāpēc opels ir mēsls, es nesapratu. Ja tikai gaumes lieta par vizuālo, tad labāk turēt muti ciet.
Neērti braukt? Paskaidro, kāpēc? Neērti sēdekļi? Grūti stūrēt? Kas? Es neaizstāvu opeli. Man tikai besī neargumentēti izsaucieni.

Par 2.0 dīzeli runājot, sencim ir vectra 2.0 DTL vai kaut kā tā. Viss ir ideāli. Nekas negļučī. Tas viens konkrētais aparāts, kas ir augstāk aprakstīts, noteikti ur ļoti nodzīts.
85' coupe Q (ķip projekts)

Kavacky
Has thanked: 100 times
Been thanked: 64 times

Post by Kavacky » 17.11.2008, 20:02

Nav svarīgi, kā to sauc, svarīgi, kāda tā mašīna ir. Dārgākais Rollsroiss arī ir sūds, pēc tam, kad izvilkts no ezera pēc 10 gadiem.

Scirocco GTX
Been thanked: 1 time

Post by Scirocco GTX » 22.11.2008, 00:19

zAz wrote:Ecotecam ir slimība PAMATĪGI rīt eļļu un 3 no 4 auto, kuru saimniekus pazīstu, ir par to sūdzējušies. Visi nav ecotec. Tikko čoma sencis nopirka astru 2001.g ar ''veco'' motoru.
PAr to, kāpēc opels ir mēsls, es nesapratu. Ja tikai gaumes lieta par vizuālo, tad labāk turēt muti ciet.
Neērti braukt? Paskaidro, kāpēc? Neērti sēdekļi? Grūti stūrēt? Kas? Es neaizstāvu opeli. Man tikai besī neargumentēti izsaucieni.

Par 2.0 dīzeli runājot, sencim ir vectra 2.0 DTL vai kaut kā tā. Viss ir ideāli. Nekas negļučī. Tas viens konkrētais aparāts, kas ir augstāk aprakstīts, noteikti ur ļoti nodzīts.
Pat nemegjini iedziljinaties te dazhu labu "ekspertu" saucamajos "argumentos" :D
Tie lai vel paris gadus vecaku mashiinaas koslenes zem sedekljiem lipina :)
Opels prastaks bus tas tiesa.. tacu nav peljama mashina - tieshi mineetie modelji. Salons bus plastmasainaks, arii brauksanas sajutas par klasiiti zemaakas, tacu uzticams tas opels tehniskaa zinjaa ir pietiekoshi un piekare arii teicami turas pa LV celjiem.
Golf MK4 ir vienkarsha, izturiga masina. Pats lietoju vw automasinu :)
Ecotec jau no rupnicas njammaa ellju, tas pats nav defekts - taa ir tehniska ipatniba (nepilniba) dzineejaa. Ieteiktu uzmanities arii no 1,7 dizelja motoriem (razotajs ISUZU).

fisherman

Post by fisherman » 22.11.2008, 11:02

Labrīt! Varu tikai piekris visiem, kuri teica labus vārdus par mk4. Pats braucu ar 1.9 tdi varianti. Nu labs auto. Vienkārša ritošā daļa un cenas uz rezerves daļām pieticīgas. Vienīgais nedaudz pārsteidza ka motora zobsiksnai ir 4 rullīši salīdzinoši ar mk3 diviem, bet nu kā ir tā ir.
Gribēju pie viena pajautāt ekspertiem par čipošanu. vai ir vērts to darīt, jo patreiz ir 66kw un gribētos nedaudz vairāk tās jaudiņas. Kādu iespaidu tas atstās uz motora resursu? Vai nebūs tā ka pēc 50-60 t. km tas noklāsies? Motoram jau ir 250000 un braukšanas stils visai miermīlīgs! Padalieties lūdzu pieredzē!

IgriX

Post by IgriX » 09.04.2010, 10:03

Tāda lieta par 1.9tdi dīzelim ziemā pie -20 grādiem iedarbināties lielas problēmas, ja auto atordas pa nakti pagalma? :) manam mk3 -30 pie kājas ar pirmo mēģinājumu lec. Esmu ļoti starā par to kā lielos mīnusos mans 92.g mk3 1.8 gt bez problēmam lec. bet gribās jau jaunāku auto :)
IgriX

zAz

Post by zAz » 09.04.2010, 10:26

Ja nopirksi normā stāvoklī dīzeli, viņš leks tāpat kā benzīnnieks.

Un tie, kas slavē golfus. Ja paši neesat braukuši ar opeļiem, lūdzu neizteikties.

Man personīgi ir bijuši kādi 3 gab. mk4 golfi, Bora, vairaaki B5 passati utt utt. Jā, ir ok auto. Bet...
Opelis uzturēšanā ir lētāks, pie iegādes lētāks un nav nemaz tāds sūds. Te vairāk ir gaume un maka jautājums.

Atmetiet savus stulbos stereotipus par opeļiem, ko esat saklausījušies no opīšiem.

zAz

Post by zAz » 09.04.2010, 10:32

janchs wrote: Jāpievērš uzmanība ir tikai cenai un mašīnas stāvoklim.
Skaties kādā stāvoklī motors vai kaut kur nav eļļa, pārbaudi vai visas elektrības strādā, kārba, paklausies, kā turbīna strāda( nedrīkst švilpt).
Izbrauc izjūti kā ir un tad jau zināsi. Es piemēram pirms nopirku savu MK4 izbraukājies biju ar vismaz 7 MK4 un bija ar ko salīdzināt. Tai skaitā ar benzīnieku un dīzeli.
Turbīna nedrīkst svilpt? :?
...Ja nu vienīgi tas ir SDI, kam nedrīkst svilpt.

Marchs
VW: Golf
Has thanked: 3 times
Been thanked: 9 times

Post by Marchs » 15.04.2010, 23:30

zAz wrote:Ja nopirksi normā stāvoklī dīzeli, viņš leks tāpat kā benzīnnieks.

Un tie, kas slavē golfus. Ja paši neesat braukuši ar opeļiem, lūdzu neizteikties.

Man personīgi ir bijuši kādi 3 gab. mk4 golfi, Bora, vairaaki B5 passati utt utt. Jā, ir ok auto. Bet...
Opelis uzturēšanā ir lētāks, pie iegādes lētāks un nav nemaz tāds sūds. Te vairāk ir gaume un maka jautājums.

Atmetiet savus stulbos stereotipus par opeļiem, ko esat saklausījušies no opīšiem.

Cik maksā 2007.gada Opel Vectra priekšējais gultnis? Cik maksā vecāka Opeļa degvielas sūknis? Noliekam blakus vw Golf izmaksas. Un ko iegūstam? Atbilde droši vien lielu daļu sevī ietver gaumes jautājumu, taču otru - izdevīgumu.
Kam patīk braukt ar Opeļiem, maksās arī to nejēgā lielo piķi un ar tiem brauks, taču tā vietā paņemt, iespējams, komfortablāku un lētāku izmaksas auto..

Man te ir divi tādi, kuri vizinās ar 2007.gada popeļiem. Viens ar vectru, otrs Insignia. Bēdu stāstus nevaru atklausīties. Tai skaitā kā tie auto plīst pa LV ceļiem.
Mk2

zAz

Post by zAz » 16.04.2010, 09:41

Noliec blakus 2000 gada mk4 un vectru. Sūkņi ir abiem. Abiem maksā dārgi. Golfam dārgāk.
Te jau jāskatās noskrējiens, kurš pārsvarā tik veciem auto ir laimes spēle.

Ja apskati 2007. opeli, tad pretii jaaliek jau Mk5, kas ir plastmasas grabulis.
Bet jaa, par jaunajiem opeljiem nerunaaju. Tie ir gljukaini un daargi. Bet ja saliidzina insignia un vectra pret vw, tad jaaliek priekshaa passat B6, kur arii jau ir citas izmaksas.

richisx

Post by richisx » 14.12.2010, 01:05

sveiki!veel ir jautaajums par citu marku-konkreeti par SEAT leon 1.8 20v R Cupra???
pats braukaaju,protams,ar golfinju mk4 1.6SR...nu jau 4us gadus =)
bet tomeer gribeetos uzzinaat tieshi par sho modeli,kaadi miinusi,plusi utt.
paldies jau ieprieksh! :up:

Locked

Return to “Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem”