auto krasosana

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
gti1
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by gti1 » 26.04.2008, 11:11

psh wrote:lētāk sanāk pašam nopirkt +- normalu kompresoru un pistoli un nokrāsot mašīnu . nekrāso visu uzreiz, krāso pa detaļai vienīgi tas ka katreiz janolīmē visa mašīna, beigās rezultāts ne ar ko neatskiras no pilnā krāsojuma.
Klausies es ta skatos ka tu baigi gudrs esi sajas lietas mans jau paliek dusmigs, man ir kompresors man ir pistoles un viss parejais bet ir starpiba krasojot metaliku un parasto krasu.

Ja nezini ko runa tad nesaki neko.
Man darba kolegis ir izbijis auto krasotajs un tagad delam krasoja masinu un ta pat visu salaida deli tikai tapec ka nav ilgi to darijis un krasas ir savadakas un ka vins teica tad 200% ka man labi nesanaktu nopust pietam garazas apstaklos.
bla bla bla

gti1

Post by gti1 » 26.04.2008, 11:13

Rolleris wrote:Sens teiciens- "Skopais maksā divreiz". ;)
kapec tu doma ka tas kas prasa dargak tas ari labak uztaisis...
bla bla bla

psh

Post by psh » 26.04.2008, 11:38

tad nau ko te tukshi runāt :D

2 mašīnas tā esmu nokrāsojis, un labi nokrasojis, es jau nezinu kas teu skaitas garažas apstākļi, - kooperatīvā garāža ar skībām durvīm puteklainu piebraucamo cēļu, netīru garāžas grīdu un piebāztu pilnu ar visadu hlamu? Ja ir normāla garāža tad visu var izdarīt.

Un zin ko krāsotāji saka par tādiem umnikiem kā tu, kuri aizbrauc pie krāšotāja un prasa kik man maksās plika nokrāsošana , es pats visu sagatavošu es pat tev krāsojot ieliešu krāsu pistolē un pieturēšu šļauku , ka tik lētāk - :censored: tādus pasūta , jeb ja pa dienu nau daudz tādi bijuši un noveduši līdz dusmām , tad ierubī normālu cenu par asistēšanu un prakses iegūšanu .
Tā ka ja tiešām gribi nokrāsot mašīnu aizbrauc uz normālu krāsotavu sarunā nokārto papīrus , ka viņi apņemas nokrāsot līdz konkrētam datumam un miers. nevis kur pa lēto un ahuuna tev kko uztaisiis, piesmies tikai :D

gti1

Post by gti1 » 26.04.2008, 11:49

:censored: :censored: :censored: iet runa nevis pa letu vai dargo vai vel nez ko bet par to ka ir redzeti auto ko itka sataisa visu baigi labi apmeram uz pus gadu, un tad atkal viss ir ara un sac pa jaunam, kur ir garantija ka aizdzenot uz servi samaksajot 1000-1500 Ls vai nezinu cik un sanemsu masinu kuru varesu braukt un neuztrauktries par russu vel ilgu laiku, un ja tomer kaut kas bus ne ta aizbraucot pie viniem mani aizsutis talu jo talu prom un jega no ta--- iet sist to krasotaju a jega masina no ta nebeigs ruset... :lol:
bla bla bla

psh

Post by psh » 26.04.2008, 11:58

pilnīgi nemazākā vēlēšanās nav iedziļināties tavā problēmā, tik nesaprotu kapēc u esi iedomājies ja mašīnu nokrāsos no ārpuses tad nelīdīs rūsa ārā? doma ka metāls rūsē tikai no vienas puses? es jau teu sākumā rakstīju ja tu gribi tā lai nerūsē tad jārestaurē visa mašīnas virzbūve un detaļas. un vispār mašīnu jākrāso tikai uz pārdošanu :D

kraasotajs

Post by kraasotajs » 26.04.2008, 22:28

gti1 wrote::censored: :censored: :censored: iet runa nevis pa letu vai dargo vai vel nez ko bet par to ka ir redzeti auto ko itka sataisa visu baigi labi apmeram uz pus gadu, un tad atkal viss ir ara un sac pa jaunam, kur ir garantija ka aizdzenot uz servi samaksajot 1000-1500 Ls vai nezinu cik un sanemsu masinu kuru varesu braukt un neuztrauktries par russu vel ilgu laiku, un ja tomer kaut kas bus ne ta aizbraucot pie viniem mani aizsutis talu jo talu prom un jega no ta--- iet sist to krasotaju a jega masina no ta nebeigs ruset... :lol:
es varu nokrāsot ,bet .........
PAJERO 2 R5 2,5TDI

clip_art
VW: Jetta mk2
Been thanked: 1 time

Post by clip_art » 26.04.2008, 22:32

..bet?
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

clip_art
VW: Jetta mk2
Been thanked: 1 time

Post by clip_art » 26.04.2008, 22:46

psh wrote: un vispār mašīnu jākrāso tikai uz pārdošanu :D

tavas idejas ir kaa piecstaavu maajas. :irre:
golf mk2 1.8 GTI 16v
jetta mk2 1.9 mTDI
Image

anna

Post by anna » 26.04.2008, 22:57

atvainojos par spamu :) bet!
psh tu esi ljoti rupjs izteicienos! man liekas tavs forums visadas bmw life un parejas maloletku forumos! tev cilveks praasa vienu tu atbildi otru!
un tam kas prasa: labie meistari ir domati masinas kvalitativas parkrasosanaj. diez vaj pasam labi sanaks sagatavot masinu it ipasu golfu kurs jau ilgus gadus brauka kaa pilsetas auto jo parak daudz mazas buktes ko var nepamanit un pieslpet lidz taisanaj variantam ar nesanak, jo taa visa slipesana aiznem too vislielako laiku un varakas pules.

kips22

Post by kips22 » 27.04.2008, 09:14

mans golfins francija ticis apmetats ar visadiem akmentiniem. shur tur ir redzami visadi siiki buktiishi sana durvis, ta skaita ari uz loga stikla visadi mazi mazi punktinji.. un jaa.. biku rusa sak list ara no pakaljas... jasak domat par rindas aiznemsanu krasotava..
Image

Larzs
VW: Golf Mk3 Cabrio
Has thanked: 10 times
Been thanked: 25 times

Post by Larzs » 27.04.2008, 10:59

kips22 wrote:mans golfins francija ticis apmetats ar visadiem akmentiniem. shur tur ir redzami visadi siiki buktiishi sana durvis, ta skaita ari uz loga stikla visadi mazi mazi punktinji.. un jaa.. biku rusa sak list ara no pakaljas... jasak domat par rindas aiznemsanu krasotava..
franchi vispaar braukaa no atdures liidz atdurei... vinjiem acis nav vajadziigas, viss notiek ar izjuutu :D
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07

gti1

Post by gti1 » 27.04.2008, 15:40

anna wrote:atvainojos par spamu :) bet!
psh tu esi ljoti rupjs izteicienos! man liekas tavs forums visadas bmw life un parejas maloletku forumos! tev cilveks praasa vienu tu atbildi otru!
un tam kas prasa: labie meistari ir domati masinas kvalitativas parkrasosanaj. diez vaj pasam labi sanaks sagatavot masinu it ipasu golfu kurs jau ilgus gadus brauka kaa pilsetas auto jo parak daudz mazas buktes ko var nepamanit un pieslpet lidz taisanaj variantam ar nesanak, jo taa visa slipesana aiznem too vislielako laiku un varakas pules.
paldies, ir ari kads cilveks kas saprot procesa grutibas :D
bla bla bla

gti1

Post by gti1 » 27.04.2008, 15:41

kraasotajs wrote: es varu nokrāsot ,bet .........

kur ir tas - bet - , vareji jau paturpinat savu domu.... :roll:
bla bla bla

psh

Post by psh » 28.04.2008, 12:04

To anna: a izteicieni tikai no dzives realitātes :D
Un vispār dzheks pats te sāka pērties :) pašā pirmajā text'aa jau iemeta karonno frāzi ...Sagatavot auto pat varetu pats jo esmu pats to darijis jau un neslikti jo rokas no pakal gala neaug....

taa, ka neko daudz jau nevajag te nevienam apbizhoties.
Un kāds te sakars ar BMW life un visko citu, es piemeram nemaz nezinaju ka tādi ir, tātad pašai jau ar patīk tādi ko ?

anna

Post by anna » 28.04.2008, 16:44

psh wrote:To anna: a izteicieni tikai no dzives realitātes :D
Un vispār dzheks pats te sāka pērties :) pašā pirmajā text'aa jau iemeta karonno frāzi ...Sagatavot auto pat varetu pats jo esmu pats to darijis jau un neslikti jo rokas no pakal gala neaug....

taa, ka neko daudz jau nevajag te nevienam apbizhoties.
Un kāds te sakars ar BMW life un visko citu, es piemeram nemaz nezinaju ka tādi ir, tātad pašai jau ar patīk tādi ko ?
nesspratu?!? patik kaadi? zini tas viss velk uz bernu darzu tavi izteicieni, patik, nepatiki, pati tada esi un viss tada gara. neko neizteiksos, jo tas var turpinaties ilgi un nevienam nau vajadzigi ;)

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”