Visiem reto VW Golf 2 Fire and Ice edition info (GERMAN)

Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem
Rob

Post by Rob » 14.07.2008, 15:22

Man gan ir grūti iedomāties ar ko varētu "pievilkt" D-pils, atskaitot milzīgo krievvalodīgo populāciju vienuviet. Pēdējo reizi kad es pats tur biju, man radās sajūta, ka atrodos kādā Krievijas lauku pilsētā :)

Labi, pietiks offtopikot!

Larzs
VW: Golf Mk3 Cabrio
Has thanked: 10 times
Been thanked: 25 times

Post by Larzs » 15.07.2008, 00:33

Rob wrote:Man gan ir grūti iedomāties ar ko varētu "pievilkt" D-pils, atskaitot milzīgo krievvalodīgo populāciju vienuviet. Pēdējo reizi kad es pats tur biju, man radās sajūta, ka atrodos kādā Krievijas lauku pilsētā :)

Labi, pietiks offtopikot!
2 gadus atpkalj biju Ilukstee, netaalu no Duagavpils. Lai arii domaaju, ka tur buus pilniigaakais pagrimums, un latvieshu meeli nedzirdeeshu vispaar. Viss bija pavisam preteeji... Pilseetele ljoti sakopta, darbiiba notiek, buutiiibaa nesatiku nevienu krievvalodiigo, tusinji arii neslikti notiek, taa kaa.. biju patiikami noshokeets... iespeejams tas taadeelj, ka daugavas kreisaa krastaa, domaajams situaacija daugavas otraa krastaa ir savaadaaka...

edit: EU, kaadeelj celjam meenesi vecu topiku...? :D
Škoda Fabia Combi Monte Carlo 1.2 TSI
VW Golf Mk3 GTI-Edition 2.0 8v (ADY)
VW Golf Mk3 Cabrio 1.8 Mono (ABS)
Yamaha MT-07

ledusskapis
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Been thanked: 30 times

ledusskapis

Post by ledusskapis » 15.07.2008, 01:14

biju netalu no kraslavas, kombulju pagastaa.
tur vis latviski notiek. pat krievvalodiigie pensionaari runaa latvieshu valodaa. ar akcentu protams.

pashaa kraslavaa ar celju prasiijaam. chalis ar LV pieprata.

bet cik dzirdeets tad pati daugavpils sucksss. pilns ar RUs

Delveris

Post by Delveris » 15.07.2008, 01:24

kaa man viens choms no Latgales teica "changalji ir baltkrievi,kas nav tikushi liidz Riigai" :lachtot:
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85

valdek

Post by valdek » 24.07.2008, 16:05

Nezinu gan, kapec jums Depils nepatīk? Es pats nevaru neko komentēt jo man dzimta pilsēta ir d-pils un nesaskatu neko sliktu ka tur ir cita kultūra neka citviet. Pie tam D-pili ir daudz poļu. Un vel jautājums uz kurieni tu brauci 16 stundas no D-pils? es līdz Rīgai varu tikt ar savu mk2 pa 3 stundam

Pooky
Been thanked: 1 time

Post by Pooky » 24.07.2008, 16:49

valdek wrote:Nezinu gan, kapec jums Depils nepatīk? Es pats nevaru neko komentēt jo man dzimta pilsēta ir d-pils un nesaskatu neko sliktu ka tur ir cita kultūra neka citviet. Pie tam D-pili ir daudz poļu. Un vel jautājums uz kurieni tu brauci 16 stundas no D-pils? es līdz Rīgai varu tikt ar savu mk2 pa 3 stundam
es pa darba lietām braukāju apsekot torņu un sakaru antenu vietas posmam Rīga-Daugavpils un mājās pa augšu līdz Valmierai un gar Saulkrastiem uz Rīgu
Bet ne par to stāsts, man nekas nav pret D-pili, vienīgi ļoti daudzi cilvēki tur pret mani attiecās formāli nepareizi, jo man nav ļoti labas krievu valodas zināšas..
Un ceļi :D Valmieras iela man patika visvairāk no visām ielām, pa kurām es braucu :D :D

drunkrock
VW: Golf

Post by drunkrock » 03.08.2008, 20:02

Nu jau aizgāja par tēmu:D Rekur vēl krāsas kods (LC4V) retajam modelim. Varu tikai iedomāties cik tādu nav paši letiņi sagriezuši lūžņos. Laigan 16 700 autiņi nav tik daudz.
Image
http://www.autopremium.lv
Auto Krāsotājs.
epasts- ecotec@inbox.lv
tel. 25960563

Locked

Return to “Info par vw Golf, Jetta, Vento, Bora modeļiem”